по договоренности

Тетяна Альховська

Львов

Фотографии

Подробнее о Тетяна Альховська

Професійна телеведуча 5 каналу, сценарист і журналіст за освітою - проведе Ваше свято на найвищому рівні. Величезний досвід роботи з дітьми, знання обрядів і традицій, авторські сценарії і оригінальні теми, яскравий підбір подарунків та реквізитів для конкурсів + команда знавців своєї справи - декоратор, ді-джей, аніматори, живі скульптури, актори, відеограф ... Все для улюбленої справи -дарувати емоції!
Ви формуєте бюджет, заповнюєте бриф - і отримуєте максимум за мінімум!
Як кажуть, рудим - щастить, відтак руда ведуча - запорука яскравою і щасливого життя! Консультація безкоштовна - телефонуйте, аби дізнатись більше!
Професійна телеведуча 5 каналу, сценарист і журналіст за освітою - проведе Ваше свято на найвищому рівні. Величезний досвід роботи з дітьми, знання обрядів і традицій, авторські сценарії і оригінальні теми, яскравий підбір подарунків та реквізитів для конкурсів + команда знавців своєї справи - декоратор, ді-джей, аніматори, живі скульптури, актори, відеограф ... Все для улюбленої справи -дарувати емоції! Ви формуєте бюджет, заповнюєте бриф - і отримуєте максимум за мінімум! Як кажуть, рудим - щастить, відтак руда ведуча - запорука яскравою і щасливого життя! Консультація безкоштовна - телефонуйте, аби дізнатись більше!
Цена
Связь с нами:

Тетяна Альховська Часто задаваемые вопросы

по домовленості

Ні

Ні

Так

награды "Тетяна Альховська"

З нами 5 років