по договоренности

Тетяна

Ровно

Подробнее о Тетяна

Весільна сукня зі шлейфом від відомого рівненського дизайнера Анни Челишкіної, пошита за індивідуальним замовленням. Використана професійна фурнітури з Німеччини завдяки чому корсет не деформується і залишається незмінним.
Колір: білий
Ріст: 165 см (+ каблук 9см)
Розмір: S
            Елегантне кружево прикрашене бісером та перлинками білого кольору, прикраса на поясі – ручна робота. В корсеті вшитий хороший пуш-ап, в якому груди незалежно від розміру виглядають природно та красиво. Шлейф пристібається (як видно на фото). Сукня легка і зручна. В ідеальному стані, після хімчистки.
            Ціна: 5000 грн.
 
            Детальніша інформація по телефону
Весільна сукня зі шлейфом від відомого рівненського дизайнера Анни Челишкіної, пошита за індивідуальним замовленням. Використана професійна фурнітури з Німеччини завдяки чому корсет не деформується і залишається незмінним. Колір: білий Ріст: 165 см (+ каблук 9см) Розмір: S             Елегантне кружево прикрашене бісером та перлинками білого кольору, прикраса на поясі – ручна робота. В корсеті вшитий хороший пуш-ап, в якому груди незалежно від розміру виглядають природно та красиво. Шлейф пристібається (як видно на фото). Сукня легка і зручна. В ідеальному стані, після хімчистки.             Ціна: 5000 грн.               Детальніша інформація по телефону
Бренд свадебного платья
Связь с нами:

Тетяна Часто задаваемые вопросы

по домовленості

награды "Тетяна"

З нами 5 років

Свадебные платья на вашу свадьбу в вашем городе