по договоренности

Студия Wasanna

Винница

Подробнее о Студия Wasanna

Фото і відеозйомка урочистостей. Індивідуальний підхід до кожного клієнта.Зі зразками робіт, пропонованими послугами та їх цінами Ви можете детально ознайомитися на нашому сайті:www.wasanna.com.ua
тел.066-453-15-35, 098-237-35-96 Анна
 
Професійна відеозйомка в Вінниці:- Весільна відеозйомка- Відеозйомки випускного вечора,- Днів народжень- Рекламних роликів та музичних кліпів - Корпоративних фільмів- Відеозйомка хрестинПрофесійна фотозйомка в  Вінниці:- Весільна фотозйомка- Фотозйомка будь-яких урочистостей і заходів,- Весільні фотоальбоми- Обробка весільних фотографій. Теги: відеозйомка  Вінниця , відеозйомка в  Вінниці , фотограф в  Вінниці , весільна відеозйомка Вінниця ,  відеозйомка на весілля в  Вінниці.
 
 
Фото і відеозйомка урочистостей. Індивідуальний підхід до кожного клієнта.Зі зразками робіт, пропонованими послугами та їх цінами Ви можете детально ознайомитися на нашому сайті:www.wasanna.com.ua тел.066-453-15-35, 098-237-35-96 Анна   Професійна відеозйомка в Вінниці:- Весільна відеозйомка- Відеозйомки випускного вечора,- Днів народжень- Рекламних роликів та музичних кліпів - Корпоративних фільмів- Відеозйомка хрестинПрофесійна фотозйомка в  Вінниці:- Весільна фотозйомка- Фотозйомка будь-яких урочистостей і заходів,- Весільні фотоальбоми- Обробка весільних фотографій. Теги: відеозйомка  Вінниця , відеозйомка в  Вінниці , фотограф в  Вінниці , весільна відеозйомка Вінниця ,  відеозйомка на весілля в  Вінниці.    
Цена
Связь с нами:

Студия Wasanna Часто задаваемые вопросы

по домовленості

Ні

Ні

Ні

награды "Студия Wasanna"

З нами 5 років

Видеооператор на свадьбу в вашем городе