по договоренности

Star-wedding - Небесні ліхтарики-конфеті машина-весільні голуби - віде

Львов

Фотографии

Подробнее о Star-wedding - Небесні ліхтарики-конфеті машина-весільні голуби - віде

Завдяки своїй універсальності, безпеці і дивовижному по красі святковому ефекту,  машина конфетті може бути використана в найрізноманітніших міроприємствах: дитячі свята та ранки, корпоративні заходи, випускні вечори, дні народження, іменини, ювілеї, під час освідчення коханій тощо.  Ну і, звичайно ж, гідним доповненням стане машина конфетті на зустрічі Нового року.
Вартість конфеті машини становить:
- 400 грн.(при самостійній доставці і підключенні)
- 550 грн. (при нашій доставці і налаштуванні)
Небесні ліхтарики в наш час стали дуже популярними на вечірках, ювілеях, різних міроприємствах і особливо на весіллях.
Також, запуск літаючих ліхтариків прийнято використовувати як, спосіб до примирення з людиною. Тоді за сценарієм на знак примирення двоє людей відпускають у небо ліхтарик один на двох, залишивши все хороше на землі і відпустивши у небо всі образи, сварки і все погане. Головне правило – запускати ліхтарик з чистими, позитивними думками.При замовленні одного небесного ліхтарика вартість - 15 грн./шт., від 10 шт. і більше -  13 грн./шт.
Вартість важкого диму - 1500 грн (5-6 хв)У вартість входить доставка, підключення і розхідні матеріали.
Завдяки своїй універсальності, безпеці і дивовижному по красі святковому ефекту,  машина конфетті може бути використана в найрізноманітніших міроприємствах: дитячі свята та ранки, корпоративні заходи, випускні вечори, дні народження, іменини, ювілеї, під час освідчення коханій тощо.  Ну і, звичайно ж, гідним доповненням стане машина конфетті на зустрічі Нового року. Вартість конфеті машини становить: - 400 грн.(при самостійній доставці і підключенні) - 550 грн. (при нашій доставці і налаштуванні) Небесні ліхтарики в наш час стали дуже популярними на вечірках, ювілеях, різних міроприємствах і особливо на весіллях. Також, запуск літаючих ліхтариків прийнято використовувати як, спосіб до примирення з людиною. Тоді за сценарієм на знак примирення двоє людей відпускають у небо ліхтарик один на двох, залишивши все хороше на землі і відпустивши у небо всі образи, сварки і все погане. Головне правило – запускати ліхтарик з чистими, позитивними думками.При замовленні одного небесного ліхтарика вартість - 15 грн./шт., від 10 шт. і більше -  13 грн./шт. Вартість важкого диму - 1500 грн (5-6 хв)У вартість входить доставка, підключення і розхідні матеріали.
Связь с нами:

награды "Star-wedding - Небесні ліхтарики-конфеті машина-весільні голуби - віде"

З нами 5 років