от 20 $

Sky Eye

Львов

Фотографии

Подробнее о Sky Eye

Sky Eye – ми робимо життя яскравішим!
Життя не стоїть на місці й сучасні доробки дозволяють відчути неймовірне, а ми допоможемо це зробити! Ви зможете побачити світ очима птаха, не залишаючи землі. Звичайно, можна і не так високо, але не менш захоплююче, казково, нереально, та ексклюзивно. Це може бути будь-який сюжет:
- весілля, реєстрації шлюбу, love story, прогулянки, виїзні церемонії, освідчення; - корпоративів, дитячих свят, днів народжень; - рекламних роликів; - зйомка пам'яток історії та архітектури; - нерухомості (готелі, котеджі, новобудови, дачні ділянки); - поетапна зйомка будівництва; - зйомка екстремальних видів спорту; - фестивалів, концертів, спортивних заходів (футбольні, баскетбольні, волейбольні матчі, перегони і т.д.)... - і ще багато-багато різних варіантів Ми завжди готові вислухати, за необхідності порадити, додати нотку креативу та приємно здивувати Вас результатом!
Попрацювавши з нами один раз, отримавши відчуття польоту за допомогою нашого квадрокоптера, думка про ще одну зустріч з нами не залишить Вас!
Sky Eye – ми робимо життя яскравішим! Життя не стоїть на місці й сучасні доробки дозволяють відчути неймовірне, а ми допоможемо це зробити! Ви зможете побачити світ очима птаха, не залишаючи землі. Звичайно, можна і не так високо, але не менш захоплююче, казково, нереально, та ексклюзивно. Це може бути будь-який сюжет: - весілля, реєстрації шлюбу, love story, прогулянки, виїзні церемонії, освідчення; - корпоративів, дитячих свят, днів народжень; - рекламних роликів; - зйомка пам'яток історії та архітектури; - нерухомості (готелі, котеджі, новобудови, дачні ділянки); - поетапна зйомка будівництва; - зйомка екстремальних видів спорту; - фестивалів, концертів, спортивних заходів (футбольні, баскетбольні, волейбольні матчі, перегони і т.д.)... - і ще багато-багато різних варіантів Ми завжди готові вислухати, за необхідності порадити, додати нотку креативу та приємно здивувати Вас результатом! Попрацювавши з нами один раз, отримавши відчуття польоту за допомогою нашого квадрокоптера, думка про ще одну зустріч з нами не залишить Вас!
услуги
Цена
Связь с нами:

Sky Eye Часто задаваемые вопросы

20$

Ні

Ні

Ні

Видеооператор на свадьбу в вашем городе