по договоренности

Шість Злотих

Львов

Подробнее о Шість Злотих


На початку січня 2007 року у музичне життя міста Львова влився молодий колективмузикантів - віртуозів, який складався з студентів та випускників Львівської Національної Музичної Академії ім. М. Лисенка.
Концертували в Україні, Польщі, Білорусі, Молдові та Латвії. Виступали у статусі "Зірка вечора" на фестивалі "Подвіркових ансамблів у Перемишлі (Польща), у XIV Надбужанських артистичних зустрічах в місті Хрубєшов (Польща), фестивалі "Пісні Кресової" у місті Ярослав (Польща), на Презентаціях Культури Поляків з Кресів Східних і Буковини в Зеленій Гурі (Польща), а також на XIV Зустрічах з Львівськими та Кресовими Піснями в Єлєній Гурі(Польща). 
Ансамбль "Шість Злотих" є лауреатом XIII Фестивалю Кресової Культури" у місті Мронгово (Польща), VI Фестивалю Польської Культури в Україні у Луцьку, Фестивалю "Польська весна в Молдові" місто Кишинів. 
Неодноразово брали участь у святкуванні днів Львова у Познані, Кєльцах та Радомі. Виступали на  Європейських Днях Добросусідства "Крилув - Кречів 835 кілометр".
 Отримали дуже високу оцінку від Міністра Культури і туризму України Василя Вовкуна, під час Фестивалю "Етнічної культури в Украіні ", який відбувся у Національному Оперному Театрі  України у Києві. 
 
На початку січня 2007 року у музичне життя міста Львова влився молодий колективмузикантів - віртуозів, який складався з студентів та випускників Львівської Національної Музичної Академії ім. М. Лисенка. Концертували в Україні, Польщі, Білорусі, Молдові та Латвії. Виступали у статусі "Зірка вечора" на фестивалі "Подвіркових ансамблів у Перемишлі (Польща), у XIV Надбужанських артистичних зустрічах в місті Хрубєшов (Польща), фестивалі "Пісні Кресової" у місті Ярослав (Польща), на Презентаціях Культури Поляків з Кресів Східних і Буковини в Зеленій Гурі (Польща), а також на XIV Зустрічах з Львівськими та Кресовими Піснями в Єлєній Гурі(Польща).  Ансамбль "Шість Злотих" є лауреатом XIII Фестивалю Кресової Культури" у місті Мронгово (Польща), VI Фестивалю Польської Культури в Україні у Луцьку, Фестивалю "Польська весна в Молдові" місто Кишинів.  Неодноразово брали участь у святкуванні днів Львова у Познані, Кєльцах та Радомі. Виступали на  Європейських Днях Добросусідства "Крилув - Кречів 835 кілометр".  Отримали дуже високу оцінку від Міністра Культури і туризму України Василя Вовкуна, під час Фестивалю "Етнічної культури в Украіні ", який відбувся у Національному Оперному Театрі  України у Києві.   
Цена
Связь с нами:

Шість Злотих Часто задаваемые вопросы

по домовленості

награды "Шість Злотих"

З нами 5 років