от 275 $

SiLK_Studio

Черновцы

Фотографии

Видео

Подробнее о SiLK_Studio

Весілля, заручини, хрестини, випускний вечір, ювілей – особливі свята в житті кожного. Відеостудія Silk_Studio пропонує широкий спектр послуг пов’язаних з відеозйомкою та монтажем відзнятого матеріалу. Вона є, свого роду, творчою майстернею. Наші роботи дають нам наснагу для розвитку та постійного вдосконалення, а нашим клієнтам – задоволення, багато позитиву та неповторних вражень.
Працюємо переважно в Івано-Франківській, Чернівецькій та Хмельницькій областях. Однак, любимо подорожувати і переконані, що жодна відстань не може стати на заваді зйомки Вашої історії.
Ми використовуємо професійне обладнання і новітні технології, а тому можемо гарантувати високу якість відео продукту. Розуміючи особливість кожної людини, наша команда не застосовує шаблонів. Ми бережемо клієнтів, поважаємо їхні думки, індивідуально підходимо до кожного замовлення. Як результат – унікальний відеофільм, що здивує сьогодні і, маємо надію, не розчарує у майбутньому.
Ми в соцмережах:
vk.com/silk_studio
http://www.youtube.com/user/silkstudio0/videos
06666 1 999 1
096 694 67 98
Весілля, заручини, хрестини, випускний вечір, ювілей – особливі свята в житті кожного. Відеостудія Silk_Studio пропонує широкий спектр послуг пов’язаних з відеозйомкою та монтажем відзнятого матеріалу. Вона є, свого роду, творчою майстернею. Наші роботи дають нам наснагу для розвитку та постійного вдосконалення, а нашим клієнтам – задоволення, багато позитиву та неповторних вражень. Працюємо переважно в Івано-Франківській, Чернівецькій та Хмельницькій областях. Однак, любимо подорожувати і переконані, що жодна відстань не може стати на заваді зйомки Вашої історії. Ми використовуємо професійне обладнання і новітні технології, а тому можемо гарантувати високу якість відео продукту. Розуміючи особливість кожної людини, наша команда не застосовує шаблонів. Ми бережемо клієнтів, поважаємо їхні думки, індивідуально підходимо до кожного замовлення. Як результат – унікальний відеофільм, що здивує сьогодні і, маємо надію, не розчарує у майбутньому. Ми в соцмережах: vk.com/silk_studio http://www.youtube.com/user/silkstudio0/videos 06666 1 999 1 096 694 67 98
услуги
Цена
Связь с нами:

SiLK_Studio Часто задаваемые вопросы

275$

Ні

Ні

Ні

награды "SiLK_Studio"

З нами 5 років

Видеооператор на свадьбу в вашем городе