по договоренности

"Шоколадна Розкіш"

Львов

Фотографии

Подробнее о "Шоколадна Розкіш"

Оренда Шоколадних Фонтанів для Вашого свята. Фонтани для напоїв. м.Львів    Ми не просто здаємо шоколадні фонтани в оренду - ми робимо все для того, щоб Ваш відпочинок став незабутнім! Фонтани завжди були ознакою розкоші. Подаруйте і ви своїм друзям або родичам шоколадну насолоду. Також пропонуємо фонтан для напоїв, який дзюрчатиме на святковому столі і коло нього гуртуватимуться усі спраглі. У фонтан можна залити як вино так і мартіні чи шампанське.
Святковий фонтан годиться і для дитячого дня народження, якщо у нього залити сік або лимонад.
Діти із задоволенням підставлятимуть чашечки під струмені напою.
Фонтан доречний також і до весілля. Уявіть, як гарно він виглядатиме на святковому столі! Також можна придбати чорний, молочний та білий шоколад.
Оренда Шоколадних Фонтанів для Вашого свята. Фонтани для напоїв. м.Львів    Ми не просто здаємо шоколадні фонтани в оренду - ми робимо все для того, щоб Ваш відпочинок став незабутнім! Фонтани завжди були ознакою розкоші. Подаруйте і ви своїм друзям або родичам шоколадну насолоду. Також пропонуємо фонтан для напоїв, який дзюрчатиме на святковому столі і коло нього гуртуватимуться усі спраглі. У фонтан можна залити як вино так і мартіні чи шампанське. Святковий фонтан годиться і для дитячого дня народження, якщо у нього залити сік або лимонад. Діти із задоволенням підставлятимуть чашечки під струмені напою. Фонтан доречний також і до весілля. Уявіть, як гарно він виглядатиме на святковому столі! Також можна придбати чорний, молочний та білий шоколад.
Связь с нами:

награды ""Шоколадна Розкіш""

З нами 5 років