от 250 $

Сергій Грузін

Ивано-Франковск

Подробнее о Сергій Грузін


Я знімаю Вас в умовах весілля. Відчуття, які  Ви відчуваєте  один до одного в цей день, як виглядаєте, як радієте.
  З по над 1500-2000 знятих  кадрів я оберу 300-400 знімків, які оброблю, відкоректую, портрети - ретушую. Можливо, Ви захочете надрукувати фоторафії, які я забракував. Ці знімки будуть складені в окрему папку і віддані заказчику.
  Через 2-3 тижня я віддам Вам DVD диск з результатом моеї роботи. Окрім  фотографій диск буде включати слайдшоу HD якості та в форматі для просмотра на DVD проигровачі(додатково оговорюється - можливі варианти).
  Мои послуги включають друк 30-40 знимків або весільний альбом(за домовленістю). В економ варианті Ви можете відмовитися від друку фотографій и забрати тільки диск. В такому разі цена буде менше. Заказчик  отримає в якості бонуса від 4 до 8 обраних мною надрукованих знімків.
Я знімаю Вас в умовах весілля. Відчуття, які  Ви відчуваєте  один до одного в цей день, як виглядаєте, як радієте.   З по над 1500-2000 знятих  кадрів я оберу 300-400 знімків, які оброблю, відкоректую, портрети - ретушую. Можливо, Ви захочете надрукувати фоторафії, які я забракував. Ці знімки будуть складені в окрему папку і віддані заказчику.   Через 2-3 тижня я віддам Вам DVD диск з результатом моеї роботи. Окрім  фотографій диск буде включати слайдшоу HD якості та в форматі для просмотра на DVD проигровачі(додатково оговорюється - можливі варианти).   Мои послуги включають друк 30-40 знимків або весільний альбом(за домовленістю). В економ варианті Ви можете відмовитися від друку фотографій и забрати тільки диск. В такому разі цена буде менше. Заказчик  отримає в якості бонуса від 4 до 8 обраних мною надрукованих знімків.
Цена
Связь с нами:

Сергій Грузін Часто задаваемые вопросы

250$

Ні

Ні

Ні

награды "Сергій Грузін"

З нами 5 років

Фотограф на свадьбу в вашем городе