от 600 $

SCORPVIDEOSTUDIO

Львов

Фотографии

Видео

Подробнее о SCORPVIDEOSTUDIO

 Я енергійний та креативний відеограф. Проводжу зйомку весілля та урочистих подій. Попередня зйомка Love-story за індивідульним сценарієм, та з урахування усіх побажань замовника з можливістю виїзду за місто.
Весілля фільмується на професійну високоякісну DSLR апаратуру Canon  з використанням додаткового освітлення та професійного запису звуку на стереомікрофон, з урахуванням усіх законів кінематографії для найвищого комфорту перегляду Вашого фільму. Замовник отримує від 1,5 до 3-ох годин відео на DVD або Blu-rai дисках...на вибір, у двох копіях з анімованим меню, та дизайнерським друком на поверхні диску розробленим спеціально для Вас. Відеозйомка весілля триває до завершення танцю з фатою, або окремо обговорюється. Професійна якість, творчий підхід = високохудожній результат!!!
Зробимо Ваше Кіно ЦіКаВиМ РАЗОМ...Назар.
 Я енергійний та креативний відеограф. Проводжу зйомку весілля та урочистих подій. Попередня зйомка Love-story за індивідульним сценарієм, та з урахування усіх побажань замовника з можливістю виїзду за місто. Весілля фільмується на професійну високоякісну DSLR апаратуру Canon  з використанням додаткового освітлення та професійного запису звуку на стереомікрофон, з урахуванням усіх законів кінематографії для найвищого комфорту перегляду Вашого фільму. Замовник отримує від 1,5 до 3-ох годин відео на DVD або Blu-rai дисках...на вибір, у двох копіях з анімованим меню, та дизайнерським друком на поверхні диску розробленим спеціально для Вас. Відеозйомка весілля триває до завершення танцю з фатою, або окремо обговорюється. Професійна якість, творчий підхід = високохудожній результат!!! Зробимо Ваше Кіно ЦіКаВиМ РАЗОМ...Назар.
Цена
Связь с нами:

SCORPVIDEOSTUDIO Часто задаваемые вопросы

600$

Ні

Ні

Ні

награды "SCORPVIDEOSTUDIO"

З нами 5 років

Видеооператор на свадьбу в вашем городе