от 300 $

Салон весільної моди "Елана"

Кировоград

Фотографии

Подробнее о Салон весільної моди "Елана"

Салон весільної моди «Елана» пропонує Вам ексклюзивні весільні сукні ТМ Darling пошиті з розкішних тканин, оздоблені французьким мереживом і ручною вишивкою, кристалами Swarovski та бісером, що роблять кожну сукню справжнім шедевром. Кожне плаття відрізняється своїм дизайном та неповторністю.

Розмаїття фасонів які пропонує сучасна весільна мода, Ви зможете побачити у салоні "Елана".

Також в салоні є усі необхідні аксесуари: фати, діадеми, гребні, рукавички, підв’язки, та безліч інших необхідних дрібничок. Консультанти допоможуть створити довершений образ нареченої та втілити у реальність усі Ваші мрії щодо весільного вбрання!
Салон весільної моди «Елана» пропонує Вам ексклюзивні весільні сукні ТМ Darling пошиті з розкішних тканин, оздоблені французьким мереживом і ручною вишивкою, кристалами Swarovski та бісером, що роблять кожну сукню справжнім шедевром. Кожне плаття відрізняється своїм дизайном та неповторністю. Розмаїття фасонів які пропонує сучасна весільна мода, Ви зможете побачити у салоні "Елана". Також в салоні є усі необхідні аксесуари: фати, діадеми, гребні, рукавички, підв’язки, та безліч інших необхідних дрібничок. Консультанти допоможуть створити довершений образ нареченої та втілити у реальність усі Ваші мрії щодо весільного вбрання!
Связь с нами:

награды "Салон весільної моди "Елана""

З нами 5 років