от 1 $

Салон краси Марафет

Львов

Подробнее о Салон краси Марафет

Салон краси МАРАФЕТ знаходиться в самому центрі Львова. Зручне знаходження салону дозволяє швидко та зручно дістатися до нас.
Ми раді, щодня, дарувати нашим клієнтам нашу майстерність, гарний настрій та радість спілкування.
Послуги нашого салону розраховані на людей з різним достатком. В своїй роботі ми використовуємо найновітніші технології та досягнення в індустрії краси.
Ми раді запросити Вас відвідати салон краси МАРАФЕТ і отримати повний спектр послуг, серед яких:
- Перукарські послуги (в роботі використовуються лише професійна косметика Paul Mitchell, Wella, Green Light);
- Манікюр, педикюр (класичний, апаратний, SPA);
- Всі види наращування нігтів;
- Воскова епіляція;
Відвідавши наш салон, Ви будете приємно здивовані переліком та різноманітністю процедур в косметологічному кабінеті. В своїй роботі майстри-косметологи використовують косметику тм CHRISTINA (Ізраіль). Ця марка займає одну з лідируючих позицій серед найкращих професійних ліній по догляду за шкірою обличчя та тіла.
Для наших постійних клієнтів діє дисконтна програма (картка -10%) на всі послуги салону.
ЗАВІТАЙТЕ ДО НАС І ПЕРЕКОНАЙТЕСЬ, ЩО МИ - НАЙКРАЩІ!
Завжди раді бачити  Вас і підтвердити свій високий статус.
Салон краси МАРАФЕТ знаходиться в самому центрі Львова. Зручне знаходження салону дозволяє швидко та зручно дістатися до нас. Ми раді, щодня, дарувати нашим клієнтам нашу майстерність, гарний настрій та радість спілкування. Послуги нашого салону розраховані на людей з різним достатком. В своїй роботі ми використовуємо найновітніші технології та досягнення в індустрії краси. Ми раді запросити Вас відвідати салон краси МАРАФЕТ і отримати повний спектр послуг, серед яких: - Перукарські послуги (в роботі використовуються лише професійна косметика Paul Mitchell, Wella, Green Light); - Манікюр, педикюр (класичний, апаратний, SPA); - Всі види наращування нігтів; - Воскова епіляція; Відвідавши наш салон, Ви будете приємно здивовані переліком та різноманітністю процедур в косметологічному кабінеті. В своїй роботі майстри-косметологи використовують косметику тм CHRISTINA (Ізраіль). Ця марка займає одну з лідируючих позицій серед найкращих професійних ліній по догляду за шкірою обличчя та тіла. Для наших постійних клієнтів діє дисконтна програма (картка -10%) на всі послуги салону. ЗАВІТАЙТЕ ДО НАС І ПЕРЕКОНАЙТЕСЬ, ЩО МИ - НАЙКРАЩІ! Завжди раді бачити  Вас і підтвердити свій високий статус.
Связь с нами:

награды "Салон краси Марафет"

З нами 5 років