от 300 $

Салон весільної та вечірньої моди Pollardi

Львов

Подробнее о Салон весільної та вечірньої моди Pollardi

Салон "POLLARDI" пропонує ексклюзивні весільні та вечірні сукні відомого бренду. Свою роботу модний дім Pollardi розпочав у затишному іспанському містечку Ла-Баньєса. Саме тут вперше відкрилося невелике ательє, де працювали юні ентузіасти, із надзвичайним талантом і чудовим відчуттям стилю. Їх умілі руки створювали шедеври весільної моди.
Поступово, отримавши для свого бізнесу інвестиції, власники ательє "Pollardi" зуміли одягнути у свої вишукані наряди усю Східну Європу. Саме там весільне вбрання Pollardi отримало шалену популярність серед наречених. Тепер магазини весільної та вечірньої моди "Pollardi" відкриті по всій Європі, а команда  Pollardi налічує близько 300 людей. Персонал не перестає навчатися і проходити стажування у відомих майстрів кравецької справи, аби дивувати своїх клієнтів.
Серед асортименту салону є безліч варіантів для любителів стриманої класики, з романтичним тендітним мереживом, сміливими вирізами, що оголюють стрункі ніжки або спину, з корсетами, що переливаються грайливими камінчиками, довгим шлейфом тощо. Також у нас Ви знайдете останню модну новинку — поєднання топу і спідниці у весільному варіанті.
Пишні до підлоги сукні, оздоблені вишивкою та мереживом — хороший вибір для помпезного свята. Вони уособлюють багатство і розкіш. Також консультанти допоможуть обрати наряд для скромного весілля. Приталені довгі або ж до коліна сукні виглядають вишукано й аристократично.
Для створення своїх нарядів кравці використовують різноманітні тканини — атлас, мереживо, органзу, тафту, шифон, шовк, оздоблюють їх бісером, гаптуванням, декоративним камінням, перлами та стразами.
Техніку вишивки камінням дизайнери фабрики Pollardi перейняли у індійських кравців. Щоб правильно працювати з матеріалами, як це вміють східні майстри, представники Pollardi тривалий час навчалися в Індії. Саме там вони й освоїли техніку розпису по тканині — батик, ставши першими, хто використав це у весільному вбранні.
Ми допоможемо підібрати аксесуари, що пасуватимуть до Вашого образу: фату, болеро, ремінці, брошки.
Також пропонуємо великий вибір вечірніх суконь для святкових подій.
У нашому салоні безкоштовно можна приміряти будь-яку сукню, підшити її по фігурі, відпарити та залишити до весілля.
Салон "POLLARDI" пропонує ексклюзивні весільні та вечірні сукні відомого бренду. Свою роботу модний дім Pollardi розпочав у затишному іспанському містечку Ла-Баньєса. Саме тут вперше відкрилося невелике ательє, де працювали юні ентузіасти, із надзвичайним талантом і чудовим відчуттям стилю. Їх умілі руки створювали шедеври весільної моди. Поступово, отримавши для свого бізнесу інвестиції, власники ательє "Pollardi" зуміли одягнути у свої вишукані наряди усю Східну Європу. Саме там весільне вбрання Pollardi отримало шалену популярність серед наречених. Тепер магазини весільної та вечірньої моди "Pollardi" відкриті по всій Європі, а команда  Pollardi налічує близько 300 людей. Персонал не перестає навчатися і проходити стажування у відомих майстрів кравецької справи, аби дивувати своїх клієнтів. Серед асортименту салону є безліч варіантів для любителів стриманої класики, з романтичним тендітним мереживом, сміливими вирізами, що оголюють стрункі ніжки або спину, з корсетами, що переливаються грайливими камінчиками, довгим шлейфом тощо. Також у нас Ви знайдете останню модну новинку — поєднання топу і спідниці у весільному варіанті. Пишні до підлоги сукні, оздоблені вишивкою та мереживом — хороший вибір для помпезного свята. Вони уособлюють багатство і розкіш. Також консультанти допоможуть обрати наряд для скромного весілля. Приталені довгі або ж до коліна сукні виглядають вишукано й аристократично. Для створення своїх нарядів кравці використовують різноманітні тканини — атлас, мереживо, органзу, тафту, шифон, шовк, оздоблюють їх бісером, гаптуванням, декоративним камінням, перлами та стразами. Техніку вишивки камінням дизайнери фабрики Pollardi перейняли у індійських кравців. Щоб правильно працювати з матеріалами, як це вміють східні майстри, представники Pollardi тривалий час навчалися в Індії. Саме там вони й освоїли техніку розпису по тканині — батик, ставши першими, хто використав це у весільному вбранні. Ми допоможемо підібрати аксесуари, що пасуватимуть до Вашого образу: фату, болеро, ремінці, брошки. Також пропонуємо великий вибір вечірніх суконь для святкових подій. У нашому салоні безкоштовно можна приміряти будь-яку сукню, підшити її по фігурі, відпарити та залишити до весілля.
Бренд свадебного платья
Товар и услуги
Связь с нами:

Салон весільної та вечірньої моди Pollardi Часто задаваемые вопросы

300$