от 300 €

"Romantic" studio

Черновцы м. Чернівці, вул Гагаріна

Фотографии

Подробнее о "Romantic" studio

Студія "Romantic" оголошує акційні ціни на попереднє замовлення на  2018 р. тел. 0979006829, 0957778613.  Ми на власному транспорті.
До уваги всіх клієнтів, у нас є чудовий подарунок для Вас — відеозйомка із повітря з використанням квадрокоптера Phantom 4, що дозволить передати всю пишність і красу вашого свята із найцікавіших ракурсів. Для всіх молодих пар, які зроблять замовлення тепер на 2018 р. ця послуга буде доступною зі знижкою в 50%. Телефонуйте, резервуйте обладнання на свою дату!
Про нас:
Досвідчена команда операторів допоможе Вам в організації свята, дозволить Вам відчути себе справжніми зірками на знімальному майданчику і все це у дружній і щирій атмосфері!
Ми здійснюємо професійну відео- та фотозйомку Ваших весілль, хрестин, іменин чи просто важливих для Вас подій. Зйомка та монтаж фільму проводиться у вишуканому та індивідуальному стилі. Висококваліфікована досвідчена команда операторів і фотографа, що використовує новітню техніку, збереже для Вас незабутні спогади у найкращій якості за помірну ціну. Відеозйомка проводиться в форматі Full HD, або 4К.  Використовується система стабілізації STABICAM, слайдери, додаткове освітлення. Використовуються аудіорекордери для запису якісного чіткого звуку. Фотозйомка здійснюється із використанням  студійного освітлення для досягнення художності і краси Ваших фотографій. 
  Ми пропонуємо своїм клієнтам найвищу сучасну якість за помірними цінами. 
Ми у соцмережах: Інстанграм https://www.instagram.com/boris_video_cv/ Контакт https://vk.com/boris_video_cv Фотограф https://www.instagram.com/julia_sidlyarchuk/

Працюємо у всьому західному регіоні, в основному в містах :Чернівці, Львів, Коломия, Косів, Снятин, Івано-Франківськ, Яремче, Тернопіль, Тлумач, Кам‘янець-Подільський, Сторожинець, Глибока, Новоселиця, Берегомет, Ворохта, Верховина, Поляниця (Буковель), Делятин, Надвірна, Кіцмань, Заліщики, Заболотів, Чортків, Борщів, Хотин, Монастириська і ін.
Студія "Romantic" оголошує акційні ціни на попереднє замовлення на  2018 р. тел. 0979006829, 0957778613.  Ми на власному транспорті. До уваги всіх клієнтів, у нас є чудовий подарунок для Вас — відеозйомка із повітря з використанням квадрокоптера Phantom 4, що дозволить передати всю пишність і красу вашого свята із найцікавіших ракурсів. Для всіх молодих пар, які зроблять замовлення тепер на 2018 р. ця послуга буде доступною зі знижкою в 50%. Телефонуйте, резервуйте обладнання на свою дату! Про нас: Досвідчена команда операторів допоможе Вам в організації свята, дозволить Вам відчути себе справжніми зірками на знімальному майданчику і все це у дружній і щирій атмосфері! Ми здійснюємо професійну відео- та фотозйомку Ваших весілль, хрестин, іменин чи просто важливих для Вас подій. Зйомка та монтаж фільму проводиться у вишуканому та індивідуальному стилі. Висококваліфікована досвідчена команда операторів і фотографа, що використовує новітню техніку, збереже для Вас незабутні спогади у найкращій якості за помірну ціну. Відеозйомка проводиться в форматі Full HD, або 4К.  Використовується система стабілізації STABICAM, слайдери, додаткове освітлення. Використовуються аудіорекордери для запису якісного чіткого звуку. Фотозйомка здійснюється із використанням  студійного освітлення для досягнення художності і краси Ваших фотографій.    Ми пропонуємо своїм клієнтам найвищу сучасну якість за помірними цінами.  Ми у соцмережах: Інстанграм https://www.instagram.com/boris_video_cv/ Контакт https://vk.com/boris_video_cv Фотограф https://www.instagram.com/julia_sidlyarchuk/ Працюємо у всьому західному регіоні, в основному в містах :Чернівці, Львів, Коломия, Косів, Снятин, Івано-Франківськ, Яремче, Тернопіль, Тлумач, Кам‘янець-Подільський, Сторожинець, Глибока, Новоселиця, Берегомет, Ворохта, Верховина, Поляниця (Буковель), Делятин, Надвірна, Кіцмань, Заліщики, Заболотів, Чортків, Борщів, Хотин, Монастириська і ін.
услуги
Стиль
Цена
Связь с нами:

"Romantic" studio Часто задаваемые вопросы

300€

Сучасний

Так

Так

Так

награды ""Romantic" studio"

З нами 5 років

Фотограф на свадьбу в вашем городе