по договоренности

Ресторан "Смак Міста"

Ивано-Франковск

Фотографии

Видео

Подробнее о Ресторан "Смак Міста"

Раді Вас запросити!Місце де відпочивають по-Станіславськи!
 
  Запрошуємо відвідати ресторан "Смак міста". Зал ресторану ніби сконцентрував затишок і привітність. Стіни майстерно прикрашені полотнами ручної роботи. Інтер'єр ресторану надихне Вас на певний настрій.
  В нашому закладі готовлять в європейському стилі. При цьому вкладають душу, тому виходить смачно. Відвідавши ресторан один раз, Ви обов'язково захочете повернутись ще.   Прекрасне розташування в центральній частині міста, хороша кухня, демократичні ціни та привітне обслуговування є серйозною причиною для проведення сімейного та ділового торжества саме в ресторані «Смак міста»
Раді Вас запросити!Місце де відпочивають по-Станіславськи!     Запрошуємо відвідати ресторан "Смак міста". Зал ресторану ніби сконцентрував затишок і привітність. Стіни майстерно прикрашені полотнами ручної роботи. Інтер'єр ресторану надихне Вас на певний настрій.   В нашому закладі готовлять в європейському стилі. При цьому вкладають душу, тому виходить смачно. Відвідавши ресторан один раз, Ви обов'язково захочете повернутись ще.   Прекрасне розташування в центральній частині міста, хороша кухня, демократичні ціни та привітне обслуговування є серйозною причиною для проведення сімейного та ділового торжества саме в ресторані «Смак міста»
Связь с нами:

награды "Ресторан "Смак Міста""

З нами 5 років