по договоренности

Ресторан "Гуцульський двір"

Львов

Фотографии

Подробнее о Ресторан "Гуцульський двір"

«Гуцульський двір» по праву можна назвати одним з найрозкішніших етноресторанів Львівщини, кухня, атмосфера, декорації та максимум гостинності.Професійний персонал, розуміння клієнта та індивідуальний підхід - це те, що так необхідни при плануванні весілля і саме тут ці критерії на вищому рівні. До Ваших послуг декілька залів різної вмістимості, територія на подвір'ї, страви з мангалу, парковка та зручне розміщення.
Перший поверх нашої господи розділений на дві зали. В одній можемо розмістити одразу 25 осіб, в другій залі може бенкетувати 30 осіб.
На другому поверсі до ваших послуг простора світлиця на 100 осіб з окремим виходом на територію.Окремо на території розміщений інший бенкетний зал - стилізований водяний млин (40-50 осіб), справить на вас фантастичне враження. Можете не сумніватись, що всі повір`я гуцулів, пов`язані з млинарським ремеслом тут реалізовані сповна.
І останній, зал на 100 осіб, виконаний в сучасному стилі, що дозволить Вам реалізувати свою фантазію та прикрасити його відповідно до таматики Вашого весілля.
«Гуцульський двір» по праву можна назвати одним з найрозкішніших етноресторанів Львівщини, кухня, атмосфера, декорації та максимум гостинності.Професійний персонал, розуміння клієнта та індивідуальний підхід - це те, що так необхідни при плануванні весілля і саме тут ці критерії на вищому рівні. До Ваших послуг декілька залів різної вмістимості, територія на подвір'ї, страви з мангалу, парковка та зручне розміщення. Перший поверх нашої господи розділений на дві зали. В одній можемо розмістити одразу 25 осіб, в другій залі може бенкетувати 30 осіб. На другому поверсі до ваших послуг простора світлиця на 100 осіб з окремим виходом на територію.Окремо на території розміщений інший бенкетний зал - стилізований водяний млин (40-50 осіб), справить на вас фантастичне враження. Можете не сумніватись, що всі повір`я гуцулів, пов`язані з млинарським ремеслом тут реалізовані сповна. І останній, зал на 100 осіб, виконаний в сучасному стилі, що дозволить Вам реалізувати свою фантазію та прикрасити його відповідно до таматики Вашого весілля.
Связь с нами:

награды "Ресторан "Гуцульський двір""

З нами 5 років