по договоренности

Prime Guest

Киев

Подробнее о Prime Guest

Prime Guest - кавер група на будь-яке свято. Жива музика в професійному виконанні - це гарний настрій і чудове доповнення будь-якого корпоративу. Професійне музичне оформлення на будь-який Ваше захід: весілля, день народження, презентація, новий рік ....
          Ми виконуємо музику в стилі диско 80-их і 90-их і сучасні поп-рок і світові хіти популярних виконавців. Хіти світової та вітчизняної музики у виконанні професійних музикантів. Група працює на концертних майданчиках клубів, пабів, ресторанів, різного роду заходах. Вам потрібні музиканти на корпоратив, день народження, жива музика на весілля - Ви звернулися за адресою! :-)
Prime Guest - кавер група на будь-яке свято. Жива музика в професійному виконанні - це гарний настрій і чудове доповнення будь-якого корпоративу. Професійне музичне оформлення на будь-який Ваше захід: весілля, день народження, презентація, новий рік ....           Ми виконуємо музику в стилі диско 80-их і 90-их і сучасні поп-рок і світові хіти популярних виконавців. Хіти світової та вітчизняної музики у виконанні професійних музикантів. Група працює на концертних майданчиках клубів, пабів, ресторанів, різного роду заходах. Вам потрібні музиканти на корпоратив, день народження, жива музика на весілля - Ви звернулися за адресою! :-)
Цена
Связь с нами:

Prime Guest Часто задаваемые вопросы

по домовленості

награды "Prime Guest"

З нами 5 років