от 350 $

Весільний салон "POLLARDI"

Луцк м.Львів вул. Кульпарківска, 226a

Фотографии

Подробнее о Весільний салон "POLLARDI"

У весільному салоні "Pollardi" представлений великий асортимент весільних суконь. Для наречених у нас є різні сукні: традиційні пишні, облягаючі мереживні, сучасні короткі, вишукані моделі А-силуету та інші. Серед них такі бренди як:

Pollardi
Ida Torez
Daria Karlozi

Ці бренди вже встигли стати популярними не тільки в країнах Європи, але і по всьому світу. Причини популярності можна навіть не перераховувати, Вам достатньо просто поглянути на ці дивовижні сукні та Ви зрозумієте, що подібних таких немає ніде. Ви зможете придбати весільну сукню в Україні з будь-якої колекції і бути впевненою, що в ньому ви будете виглядати бездоганно, адже кожна лінійка має свої особливості.
Завдяки унікальному пошиттю і найдорожчим тканинам - кожне вбрання поєднує в собі витонченість і жіночність. Щоб Ви змогли підібрати і купити сукню не тільки по перевагах, наші консультанти допоможуть у цій нелегкій справі, щоб воно сиділо ідеально по фігурі і виглядало на Вас елегантно.
Також у нас наречена може безкоштовно приміряти сукню, майстри при потребі підженуть її по фігурі, стилісти створять образ, відпарять сукню та збережуть її до дня весілля.
У весільному салоні "Pollardi" представлений великий асортимент весільних суконь. Для наречених у нас є різні сукні: традиційні пишні, облягаючі мереживні, сучасні короткі, вишукані моделі А-силуету та інші. Серед них такі бренди як: Pollardi Ida Torez Daria Karlozi Ці бренди вже встигли стати популярними не тільки в країнах Європи, але і по всьому світу. Причини популярності можна навіть не перераховувати, Вам достатньо просто поглянути на ці дивовижні сукні та Ви зрозумієте, що подібних таких немає ніде. Ви зможете придбати весільну сукню в Україні з будь-якої колекції і бути впевненою, що в ньому ви будете виглядати бездоганно, адже кожна лінійка має свої особливості. Завдяки унікальному пошиттю і найдорожчим тканинам - кожне вбрання поєднує в собі витонченість і жіночність. Щоб Ви змогли підібрати і купити сукню не тільки по перевагах, наші консультанти допоможуть у цій нелегкій справі, щоб воно сиділо ідеально по фігурі і виглядало на Вас елегантно. Також у нас наречена може безкоштовно приміряти сукню, майстри при потребі підженуть її по фігурі, стилісти створять образ, відпарять сукню та збережуть її до дня весілля.
Бренд свадебного платья
Товар и услуги
Связь с нами:

Весільний салон "POLLARDI" Часто задаваемые вопросы

350$

награды "Весільний салон "POLLARDI""

З нами 5 років