от 300 $

Подюк Олег

Тернополь Фотограф Олег Подюк, вулиця Василя Симоненка, 5, Тернопіль, Тернопільська область, 46016

Подробнее о Подюк Олег

Привіт ,мене звати Олег ,я займаюсь фотографією 7років.

За такий проміжок часу провів більше одної тисячі різноманітних зйомок , в результаті яких ,отримав багато нових знайомств та постійних клієнтів.
Фотографія - це моє життя, моє натхнення і частина моєї душі, яку я готовий подарувати Вам! Переглядаючи архів своїх фотографій згадайте, скільки разів ви посміхалися і переживали, плакали і сміялися! Це відбувається від того, що хороша фотографія допомагає нашій пам'яті заново пережити ці миті щастя! Більшість моїх пар говорять мені про те, що вони не вміють фотографуватися. На що я завжди відповідаю: це і не потрібно вміти, важливо бути щирими і справжніми. Все інше я зроблю, тому довіряйте свої спогади професіоналам.
Привіт ,мене звати Олег ,я займаюсь фотографією 7років. За такий проміжок часу провів більше одної тисячі різноманітних зйомок , в результаті яких ,отримав багато нових знайомств та постійних клієнтів. Фотографія - це моє життя, моє натхнення і частина моєї душі, яку я готовий подарувати Вам! Переглядаючи архів своїх фотографій згадайте, скільки разів ви посміхалися і переживали, плакали і сміялися! Це відбувається від того, що хороша фотографія допомагає нашій пам'яті заново пережити ці миті щастя! Більшість моїх пар говорять мені про те, що вони не вміють фотографуватися. На що я завжди відповідаю: це і не потрібно вміти, важливо бути щирими і справжніми. Все інше я зроблю, тому довіряйте свої спогади професіоналам.
услуги
Стиль
Цена
Связь с нами:

Подюк Олег Часто задаваемые вопросы

250$

Ні

Так

Так

награды "Подюк Олег"

З нами 5 років

Фотограф на свадьбу в вашем городе