по договоренности

Підвіска Swarovski

Львов

Подробнее о Підвіска Swarovski

Цей елегантний кулон пропонує грайливу інтерпретацію щасливого числа 8. Елегантно поєднує в собі каплевидні прозорі кристали і обрамлення з прозорого кришталю. Підвіску з золотими елементами та елементами з родію,  легко комбінувати практично з будь-якими іншими ювелірними виробами.

Розміри:
підвіска: загальна довжина 3.9см. верхня капелька 1.2см на 0.8см.
нижня капелька 2.7см на 1.5см
цепочка: довжина 37см+5см продовжуюча цепочка

На оборотній стороні підвіски  та замочку вибитий логотип Swarovski. На продовжуючій цепочці фігурка лебедя інкрустована 3-ма камінчиками Swarovski.

Прикраса купувалась в США
На упаковці вказаний штрихкод та серійний номер.
Запаковано в оригінальну коробочку та оригінальний синій пакет Swarovski.  
 Аналогічна підвіска на офіційному сайті 149$
Цей елегантний кулон пропонує грайливу інтерпретацію щасливого числа 8. Елегантно поєднує в собі каплевидні прозорі кристали і обрамлення з прозорого кришталю. Підвіску з золотими елементами та елементами з родію,  легко комбінувати практично з будь-якими іншими ювелірними виробами. Розміри: підвіска: загальна довжина 3.9см. верхня капелька 1.2см на 0.8см. нижня капелька 2.7см на 1.5см цепочка: довжина 37см+5см продовжуюча цепочка На оборотній стороні підвіски  та замочку вибитий логотип Swarovski. На продовжуючій цепочці фігурка лебедя інкрустована 3-ма камінчиками Swarovski. Прикраса купувалась в США На упаковці вказаний штрихкод та серійний номер. Запаковано в оригінальну коробочку та оригінальний синій пакет Swarovski.    Аналогічна підвіска на офіційному сайті 149$
Связь с нами:

награды "Підвіска Swarovski"

З нами 5 років