от 1 $

Photo Box

Киев

Фотографии

Подробнее о Photo Box

ФОТОБОКС - це мобільна фотостудія миттєвого фото, компактний варіант класичної фотокабіни. Стильний аксесуар, який стане справжньою «родзинкою» будь-якого заходу. PHOTOBOX дає можливість відобразити пам'ятні події, незалежно від вибору Вами місця проведення та типу заходу. Як це працює? - Ви стаєте навпроти ФОТОБОКСУ, фотографуєтесь, відразу отримуючи видрукувані знімки 10х15, 15х20 або дві фотосмужки 5х15. ФОТОКАБІНКА - забезпечує повну конфіденційність фотосесії (швидкозбірна мобільна конструкція площею 3 м²). Використовується в парі з Фотобоксом. Ваші гості зможуть самостійно наклацати купу божевільних кадрів, не соромлячись камери і сторонніх поглядів. Програмне забезпечення ФОТОБОКСУ було спеціально розроблено нами для зручного використання всіма віковими категоріями користувачів.
Переваги:1. Мобільний і компактний.2. Професійне обладнання.3. Друк фото за 15 секунд з гарантією на 50 років.4. Можливість вибору макета фотографії від 1 до 8-ми кадрів.5. Можливість розміщення логотипу на відбитках.6. «Безтурботний сервіс».Додатково маєте можливість:- відправити зроблену фотографію на e-mail- зберегти фотографію на USB, SD- роздрукувати власні фотографії з носіїв USB, SD.- великий вибір аксесуарів, подарунків та бонусів.Спеціальні пропозиції для EVENT агенцій, організаторів, нічних клубів, ресторанів.Свіжий варіант для реклами та піару.Варіанти співпраці:- орендна плата за встановлення;- рекламні кампанії;- комісійні від вартості прокату;- брендування.P.S. Пам'ятайте, що похмілля закінчується, квіти в'януть, свята проходять, а спогади залишаються! Фотографія - це те, що залишиться з нами надовго, доставляючи задоволення можливістю не раз зануритися в атмосферу свята, згадати те, що вже забулося.
ФОТОБОКС - це мобільна фотостудія миттєвого фото, компактний варіант класичної фотокабіни. Стильний аксесуар, який стане справжньою «родзинкою» будь-якого заходу. PHOTOBOX дає можливість відобразити пам'ятні події, незалежно від вибору Вами місця проведення та типу заходу. Як це працює? - Ви стаєте навпроти ФОТОБОКСУ, фотографуєтесь, відразу отримуючи видрукувані знімки 10х15, 15х20 або дві фотосмужки 5х15. ФОТОКАБІНКА - забезпечує повну конфіденційність фотосесії (швидкозбірна мобільна конструкція площею 3 м²). Використовується в парі з Фотобоксом. Ваші гості зможуть самостійно наклацати купу божевільних кадрів, не соромлячись камери і сторонніх поглядів. Програмне забезпечення ФОТОБОКСУ було спеціально розроблено нами для зручного використання всіма віковими категоріями користувачів. Переваги:1. Мобільний і компактний.2. Професійне обладнання.3. Друк фото за 15 секунд з гарантією на 50 років.4. Можливість вибору макета фотографії від 1 до 8-ми кадрів.5. Можливість розміщення логотипу на відбитках.6. «Безтурботний сервіс».Додатково маєте можливість:- відправити зроблену фотографію на e-mail- зберегти фотографію на USB, SD- роздрукувати власні фотографії з носіїв USB, SD.- великий вибір аксесуарів, подарунків та бонусів.Спеціальні пропозиції для EVENT агенцій, організаторів, нічних клубів, ресторанів.Свіжий варіант для реклами та піару.Варіанти співпраці:- орендна плата за встановлення;- рекламні кампанії;- комісійні від вартості прокату;- брендування.P.S. Пам'ятайте, що похмілля закінчується, квіти в'януть, свята проходять, а спогади залишаються! Фотографія - це те, що залишиться з нами надовго, доставляючи задоволення можливістю не раз зануритися в атмосферу свята, згадати те, що вже забулося.
Связь с нами:

награды "Photo Box"

З нами 5 років