от 50 $

Остап Халавко

Львов

Фотографии

Подробнее о Остап Халавко

Ексклюзивна карета "ПРОСТО БАУНТІ" внесе у Ваше свято дивовижної атмосфери і вразить усіх оточуючих своєю неповторністю! Виготовлена з натуральних природних матеріалів, вона перенесе Вашу подорож далеко за океан, між блакитних лагун і кокосових пальм. Катання у поєднанні з приємною музикою "прикують" своїм чаром не тільки дорослих, а й діточок, для яких, повірте, інші варіації свята вже не знадобляться!  А що говорити про фото!!! Вони виходять просто НЕЙМОВІРНІ!!! Чи у русі, чи у грі, чи просто насолоджуючись мандрівкою, без зайвої НАГРАНОСТІ, Ваші щасливі обличчя говоритимуть за Вас!  Наша карета - невід'ємна частина Вашого будь-якого свята, торжества, приємних посиденьок і, звичайно,  ФОТОСЕСІЙ!!!
Відпочиньте від метушливого світу - пориньте у райську мандрівку і... насолоджуйтесь!...
До комплекту входить: 1) стилізований велосипед, що кріпиться до диво-карети і приводить її у рух.  2) холодильник (44л) для холодних коктейлів чи напоїв. 3) Світлодіодні ліхтарі, для подорожей чи посиденьок увечері. 4) Невеличка акустична система, що працює на підзарядці, для повного "занурення" у відпочинкову атмосферу. 5) Брезент для накриття даху ( надзвичайно приємно перебувати в каретці у дощ). Дивокарету можна використовувати і в якості пересувної ексклюзивної альтанки.
Ексклюзивна карета "ПРОСТО БАУНТІ" внесе у Ваше свято дивовижної атмосфери і вразить усіх оточуючих своєю неповторністю! Виготовлена з натуральних природних матеріалів, вона перенесе Вашу подорож далеко за океан, між блакитних лагун і кокосових пальм. Катання у поєднанні з приємною музикою "прикують" своїм чаром не тільки дорослих, а й діточок, для яких, повірте, інші варіації свята вже не знадобляться!  А що говорити про фото!!! Вони виходять просто НЕЙМОВІРНІ!!! Чи у русі, чи у грі, чи просто насолоджуючись мандрівкою, без зайвої НАГРАНОСТІ, Ваші щасливі обличчя говоритимуть за Вас!  Наша карета - невід'ємна частина Вашого будь-якого свята, торжества, приємних посиденьок і, звичайно,  ФОТОСЕСІЙ!!! Відпочиньте від метушливого світу - пориньте у райську мандрівку і... насолоджуйтесь!... До комплекту входить: 1) стилізований велосипед, що кріпиться до диво-карети і приводить її у рух.  2) холодильник (44л) для холодних коктейлів чи напоїв. 3) Світлодіодні ліхтарі, для подорожей чи посиденьок увечері. 4) Невеличка акустична система, що працює на підзарядці, для повного "занурення" у відпочинкову атмосферу. 5) Брезент для накриття даху ( надзвичайно приємно перебувати в каретці у дощ). Дивокарету можна використовувати і в якості пересувної ексклюзивної альтанки.
Связь с нами:

награды "Остап Халавко"

З нами 5 років