по договоренности

Ольга Ковтуняк

Львов

Подробнее о Ольга Ковтуняк

Ольга Ковтуняк - режисер естради та масових свят.
Закінчила Київський національний університет культури і мистецтв. Факультет театрального мистецтва кафедра режисури естради та масових свят.
Брала участь у багатьох проектах, наймасштабнішими та найцікавішими  з яких були:
-  Концерт Народної артистки України Валентини  Степової «Чарівне намистечко» (20 років).
-    Концерт «Різдв’яні зустрічі з Аллою Пугачовою».
-    Телепроект «Королева України».
-    Фестиваль чеського пива «Kozel». 
-    Церемонія вручення відзнаки «Людина року».
-    Національний художній фільм «Хвороба кохання».
-    Документальний фільм «Я-мобер».
 
Займаюся організацією та проведенням свят різного масштабу, а також створенням сценаріїв, шоу-програм, номерів на професійному рівні, а відповідно й в хорошій естетиці!
 
Ольга Ковтуняк - режисер естради та масових свят. Закінчила Київський національний університет культури і мистецтв. Факультет театрального мистецтва кафедра режисури естради та масових свят. Брала участь у багатьох проектах, наймасштабнішими та найцікавішими  з яких були: -  Концерт Народної артистки України Валентини  Степової «Чарівне намистечко» (20 років). -    Концерт «Різдв’яні зустрічі з Аллою Пугачовою». -    Телепроект «Королева України». -    Фестиваль чеського пива «Kozel».  -    Церемонія вручення відзнаки «Людина року». -    Національний художній фільм «Хвороба кохання». -    Документальний фільм «Я-мобер».   Займаюся організацією та проведенням свят різного масштабу, а також створенням сценаріїв, шоу-програм, номерів на професійному рівні, а відповідно й в хорошій естетиці!  
Связь с нами:

награды "Ольга Ковтуняк"

З нами 5 років

Организация Праздников на вашу свадьбу в вашем городе