от 500 $

Gold Moments Studio

Львов

Фотографии

Подробнее о Gold Moments Studio

Ми творчий та досвідчений колектив, який професійно та зі смаком на довгі роки збереже для вас атмосферу вашого свята. Ми готові піти на зустріч і здивувати приємними знижками ті пари, котрі мають власні цікаві ідеї та сценарії проведення свого свята, яким хочеться більшого ніж просто зйомка в день весілля, які готові до подорожей і незабутніх вражень, що оживлять спогади про ваше свято і назавжди ввійдуть в історію вашої сімї.
Відео зйомка проводиться  DSLR камерами Canon 5D mk2 в якості FullHD з використання обєктивів L-класу та додаткового обладнання (освітлювальне обладнання, штативи, моноподи, системи стабілізації зображення...) 
Послуги
-Відео-зйомка. 
-Монтаж весільного кліпу -фільму 
-Розробка анімованого меню  
-Поліграфія 
-LOVE STORY !!!
-Післявесільна зйомка
        Однокамарна зйомка - від 4000 Грн 
        Двокамерна зйомка - від 7000 Грн
 
Остаточна ціна обговорюється при зустрічі..
Працюємо: Зх Україна та Київ.
Для перегляду портфоліо переходьте за посиланням нижче...  .
Увага Акція: При замовленні Відео + Фото - Знижка 1000 Грн
Ми творчий та досвідчений колектив, який професійно та зі смаком на довгі роки збереже для вас атмосферу вашого свята. Ми готові піти на зустріч і здивувати приємними знижками ті пари, котрі мають власні цікаві ідеї та сценарії проведення свого свята, яким хочеться більшого ніж просто зйомка в день весілля, які готові до подорожей і незабутніх вражень, що оживлять спогади про ваше свято і назавжди ввійдуть в історію вашої сімї. Відео зйомка проводиться  DSLR камерами Canon 5D mk2 в якості FullHD з використання обєктивів L-класу та додаткового обладнання (освітлювальне обладнання, штативи, моноподи, системи стабілізації зображення...)  Послуги -Відео-зйомка.  -Монтаж весільного кліпу -фільму  -Розробка анімованого меню   -Поліграфія  -LOVE STORY !!! -Післявесільна зйомка         Однокамарна зйомка - від 4000 Грн          Двокамерна зйомка - від 7000 Грн   Остаточна ціна обговорюється при зустрічі.. Працюємо: Зх Україна та Київ. Для перегляду портфоліо переходьте за посиланням нижче...  . Увага Акція: При замовленні Відео + Фото - Знижка 1000 Грн
услуги
Цена
Связь с нами:

Gold Moments Studio Часто задаваемые вопросы

500$

Ні

Ні

Так

награды "Gold Moments Studio"

З нами 5 років

Видеооператор на свадьбу в вашем городе