от 20 $

Оксана&Ігор

Ровно

Подробнее о Оксана&Ігор



Справжні Дід Мороз та Снігуронька. Ексклюзивні сценарії, індивідуальний підхід до діток, створюємо піднесений новорічний настрій для колективів фірм та організацій, даруємо радість присутнім на святі. Помірні ціни та надзвичайно висока якість.  Організовуємо та проводимо Корпоратив " Зустріч Нового 2015 року", вітаємо дорослих та діток у дома і у школах, садочках і на дачах, офісах та біля ялинки. Організовуємо дискотеку, створюємо шоу.
 
«Ефект штучного снігу» Пропонуємо послугу осніження генератором штучного снігу під час святкування нового року, корпоративної вечірки чи дитячого новорічного ранку.
Пропонуємо прикрасити Ваше свято мильними бульбашками. 2000 мильних бульбашок за хвилину на святкуванні дитячого дня народження, корпоративу, першого танцю наречених, іншого Вашого свята.
www.tamada.rv.ua
Справжні Дід Мороз та Снігуронька. Ексклюзивні сценарії, індивідуальний підхід до діток, створюємо піднесений новорічний настрій для колективів фірм та організацій, даруємо радість присутнім на святі. Помірні ціни та надзвичайно висока якість.  Організовуємо та проводимо Корпоратив " Зустріч Нового 2015 року", вітаємо дорослих та діток у дома і у школах, садочках і на дачах, офісах та біля ялинки. Організовуємо дискотеку, створюємо шоу.   «Ефект штучного снігу» Пропонуємо послугу осніження генератором штучного снігу під час святкування нового року, корпоративної вечірки чи дитячого новорічного ранку. Пропонуємо прикрасити Ваше свято мильними бульбашками. 2000 мильних бульбашок за хвилину на святкуванні дитячого дня народження, корпоративу, першого танцю наречених, іншого Вашого свята. www.tamada.rv.ua
Связь с нами:

награды "Оксана&Ігор"

З нами 5 років

Шоу и развлечения на вашей свадьбе в вашем городе