по договоренности

ODekor Event & Design Studio

Львов

Подробнее о ODekor Event & Design Studio

Студія "О’Декор" працює  в напрямках святкового івенту та декору .Ми намагаємось завжди бути в курсі модних тенденцій і новітніх технологій, тим самим створюючи унікальні прикраси та декорації для Вас.
Кожен наш проект - це індивідуальне та красиве доповнення до Вашої події, адже ми точно знаємо, що це найпрекрасніші моменти у Вашому житті, тому докладаємо чимало зусиль, щоб атмосфера Вашого свята була максимально теплою та особливою.
Наші послуги:
Організація весілля
Весільна флористика та декор
Декор урочистих подій
Весільна поліграфія
Координація весілля
Декор фотозон
Прокат весільного декору
Організація романтичного освідчення
Студія "О’Декор" працює  в напрямках святкового івенту та декору .Ми намагаємось завжди бути в курсі модних тенденцій і новітніх технологій, тим самим створюючи унікальні прикраси та декорації для Вас. Кожен наш проект - це індивідуальне та красиве доповнення до Вашої події, адже ми точно знаємо, що це найпрекрасніші моменти у Вашому житті, тому докладаємо чимало зусиль, щоб атмосфера Вашого свята була максимально теплою та особливою. Наші послуги: Організація весілля Весільна флористика та декор Декор урочистих подій Весільна поліграфія Координація весілля Декор фотозон Прокат весільного декору Організація романтичного освідчення
Связь с нами:

награды "ODekor Event & Design Studio"

З нами 5 років

Оформление Но Декор на вашу свадьбу в вашем городе