от 150 $

Cтудія Наше VIDEO

Львов

Фотографии

Подробнее о Cтудія Наше VIDEO

 
 Шановний відвідувач ! Раз Ви завітали на цей сайт,значить Ви шукаєте відео та фотооператора і запевняю Вас що Ви попали влучно,завітавши на нашу сторінку,за що Вам дуже вдячний. Та хочу Вам повідомити, якщо Ви нам зателефонуєте та завітавши до нас за допомогою цього сайту і зробите замовлення на відео та фото на суму від 500$ то отримуєте знижку 10%.
   Коротко про нас. Цим бізнесом, а краще сказати хоббі займаємося більше десяти років в нашому колективі є також дипломовані фахівці. Працюємо ми професійною та напівпрофесійною апаратурою.
    Послуги: Відео та фотозйомка,перезйомка старих відео та кіноплівок 8/16мм.А також є музиканти на любий смак та гаманець,ведучий Вашої забави, ТАМАДА.
               Дзвоніть непрогадаєте:                          093 43 066 88 ;  096 41 41 978.                         Романна. Володимир.
 
   Шановний відвідувач ! Раз Ви завітали на цей сайт,значить Ви шукаєте відео та фотооператора і запевняю Вас що Ви попали влучно,завітавши на нашу сторінку,за що Вам дуже вдячний. Та хочу Вам повідомити, якщо Ви нам зателефонуєте та завітавши до нас за допомогою цього сайту і зробите замовлення на відео та фото на суму від 500$ то отримуєте знижку 10%.    Коротко про нас. Цим бізнесом, а краще сказати хоббі займаємося більше десяти років в нашому колективі є також дипломовані фахівці. Працюємо ми професійною та напівпрофесійною апаратурою.     Послуги: Відео та фотозйомка,перезйомка старих відео та кіноплівок 8/16мм.А також є музиканти на любий смак та гаманець,ведучий Вашої забави, ТАМАДА.                Дзвоніть непрогадаєте:                          093 43 066 88 ;  096 41 41 978.                         Романна. Володимир.  
услуги
Цена
Связь с нами:

Cтудія Наше VIDEO Часто задаваемые вопросы

150$

Ні

Ні

Так

награды "Cтудія Наше VIDEO"

З нами 5 років

Видеооператор на свадьбу в вашем городе