по договоренности

ВЕДУЧА ВИЇЗНОЇ ЦЕРЕМОНІЇ. МІЯ. ЦЕРЕМОНІЙМЕЙСТЕР.

Львов

Фотографии

Подробнее о ВЕДУЧА ВИЇЗНОЇ ЦЕРЕМОНІЇ. МІЯ. ЦЕРЕМОНІЙМЕЙСТЕР.

МІЯ. ЦЕРЕМОНІЙМЕЙСТЕР. ВЕДУЧА ВИЇЗНОЇ ЦЕРЕМОНІЇ.


Готуючись до весілля кожна пара мріє про надзвичайне свято. У цей щасливий день все має бути ідеально: красиво, романтично, феєрично, розкішно, стильно та оригінально. Усе для того, щоб наречена та наречений не просто відчували себе щасливими, а насправді насолоджувались щасливими емоціями. 
Урочиста реєстрація шлюбу – чарівна, таємнича мить єднання сердець, а бенкет – яскрава та незабутня вечірка. Церемонімейстр Мія перетворить Ваше весілля у неповторне дійство для закоханих.Враховуючи побажання молодят, Мія допоможе перетворити мрії у реальність: авторські сценарії, підбір музичного оформлення, індивідуальна стилістика, рекомендації щодо весільної атрибутики. Професіоналізм, пунктуальність, бездоганна дикція, образ ведучої, що відповідає стилістиці та кольоровій гаммі свята, невеличкі нюанси, які доповнять Ваше свято. Все ще вагаєтесь? Зателефонуйте та домовтесь про зустріч!


P.S Кохання та порозуміння усім молодятам не лише у день весілля, а й протягом довгого та щасливого подружнього життя! 


Ваша Мія.
МІЯ. ЦЕРЕМОНІЙМЕЙСТЕР. ВЕДУЧА ВИЇЗНОЇ ЦЕРЕМОНІЇ. Готуючись до весілля кожна пара мріє про надзвичайне свято. У цей щасливий день все має бути ідеально: красиво, романтично, феєрично, розкішно, стильно та оригінально. Усе для того, щоб наречена та наречений не просто відчували себе щасливими, а насправді насолоджувались щасливими емоціями.  Урочиста реєстрація шлюбу – чарівна, таємнича мить єднання сердець, а бенкет – яскрава та незабутня вечірка. Церемонімейстр Мія перетворить Ваше весілля у неповторне дійство для закоханих.Враховуючи побажання молодят, Мія допоможе перетворити мрії у реальність: авторські сценарії, підбір музичного оформлення, індивідуальна стилістика, рекомендації щодо весільної атрибутики. Професіоналізм, пунктуальність, бездоганна дикція, образ ведучої, що відповідає стилістиці та кольоровій гаммі свята, невеличкі нюанси, які доповнять Ваше свято. Все ще вагаєтесь? Зателефонуйте та домовтесь про зустріч! P.S Кохання та порозуміння усім молодятам не лише у день весілля, а й протягом довгого та щасливого подружнього життя!  Ваша Мія.
Цена
услуги
Связь с нами:

ВЕДУЧА ВИЇЗНОЇ ЦЕРЕМОНІЇ. МІЯ. ЦЕРЕМОНІЙМЕЙСТ... Часто задаваемые вопросы

по домовленості

награды "ВЕДУЧА ВИЇЗНОЇ ЦЕРЕМОНІЇ. МІЯ. ЦЕРЕМОНІЙМЕЙСТЕР."

З нами 5 років

Выездная церемония на вашу свадьбу в вашем городе