по договоренности

Mif - ексклюзивно, креативно, якісно, оперативно з

Львов

Фотографии

Подробнее о Mif - ексклюзивно, креативно, якісно, оперативно з

Пропонуємо виготовлення дизайнерських запрошень на різні урочисті події. Індивідуальний підхід, оригінальні рішення, оптимальні ціни, якісне і оперативне виготовлення. Чому саме ми? – Дізнаєтеся нижче.
Як ми працюємо?Ви надсилаєте запит на виготовлення запрошення. Вказуєте стиль, кольорову гаму, побажання, і бюджет закладений на майбутнє запрошення. Ми виготовляємо 2-3 макети запрошення у електронному вигляді. Надсилаємо його Вам, консультуємося, робимо правки, прораховуємо остаточну вартість, і приступаємо до виготовлення Вашого неповторного весільного запрошення. Виготовлення макету становить 2-3 дні від моменту звернення. 
Чому саме ми?Ми забезпечуємо індивідуальний підхід, виготовляємо кожен раз інші запрошення. Акцент ставимо на професійному дизайнерському оформленні, та оптимальних цінах. У нас Ви можете замовити супутні матеріали для Вашого весілля: друк банерів, друк на кульках та оформлення ними приміщень, друк на бокалах, виготовлення розсадочних карток та списків гостей, бонбоньерок, весільного дерева побажань... усього, що забажає уява :)
 
Ціна запрошення від 5,00 грн. – Вартість кожного запрошення окремо прораховується. У даному випадку мається на увазі запрошення розміром 10х15 см, 4 стор., на дизайнерському металізованому картоні (з блискітками).
http://www.mif-adv.com/#!zaproshennya/c1jun
Будемо раді співпраці!
+38 (093) 729 00 30
+38 (096) 782 79 99 
+38 (066) 653 48 56 
e-mail: mif.adv.2012@gmail.com
Пропонуємо виготовлення дизайнерських запрошень на різні урочисті події. Індивідуальний підхід, оригінальні рішення, оптимальні ціни, якісне і оперативне виготовлення. Чому саме ми? – Дізнаєтеся нижче. Як ми працюємо?Ви надсилаєте запит на виготовлення запрошення. Вказуєте стиль, кольорову гаму, побажання, і бюджет закладений на майбутнє запрошення. Ми виготовляємо 2-3 макети запрошення у електронному вигляді. Надсилаємо його Вам, консультуємося, робимо правки, прораховуємо остаточну вартість, і приступаємо до виготовлення Вашого неповторного весільного запрошення. Виготовлення макету становить 2-3 дні від моменту звернення.  Чому саме ми?Ми забезпечуємо індивідуальний підхід, виготовляємо кожен раз інші запрошення. Акцент ставимо на професійному дизайнерському оформленні, та оптимальних цінах. У нас Ви можете замовити супутні матеріали для Вашого весілля: друк банерів, друк на кульках та оформлення ними приміщень, друк на бокалах, виготовлення розсадочних карток та списків гостей, бонбоньерок, весільного дерева побажань... усього, що забажає уява :)   Ціна запрошення від 5,00 грн. – Вартість кожного запрошення окремо прораховується. У даному випадку мається на увазі запрошення розміром 10х15 см, 4 стор., на дизайнерському металізованому картоні (з блискітками). http://www.mif-adv.com/#!zaproshennya/c1jun Будемо раді співпраці! +38 (093) 729 00 30 +38 (096) 782 79 99  +38 (066) 653 48 56  e-mail: mif.adv.2012@gmail.com
Связь с нами:

награды "Mif - ексклюзивно, креативно, якісно, оперативно з"

З нами 5 років

Свадебные Приглашения на вашу свадьбу в вашем городе