по договоренности

Martelle-studio

Львов

Фотографии

Подробнее о Martelle-studio

Martelle-studio – це чуйний і висококваліфікований колектив, це великий спектр перукарських послуг: стрижки, зачіски, накрутки, укладки, всі види нарощєння волосся. У нашій студії краси ми використовуємо тільки сучасне, професійне обладнання. Ми кожен день професійно займаємося красою, щоб запропонувати Вам кращі перукарські послуги.
КЕРАТИНУВАННЯ:- Global Keratin:Best відновлення ( будь якого типу)2% - відновлення і Вирівнення ( пухнасте, легка хвиля, не слухняне )4% - відновлення і Вирівнення ( кудрявих, хвилястих, жорстких )- Нарощення НАТУРАЛЬНОГО СЛОВЯНСЬКОГО волосся!!! #мікро капсули#лєнти#тресове Новинка:BTX - hair (Ботокс - ліфтинг для волосся)- Прикориневий обєм paul mitchell boost uppaul mitchell bouffantКератинове пофарбування- без аміаку від GKhair (олія+масло)- низько аміачна від GKhair ( супер стійка )Дипломовані та кваліфіковані спеціалісти!!!ЗАЧІСКА + МАКІЯЖ! (можливий виїзд до клієнта)
Martelle-studio – це чуйний і висококваліфікований колектив, це великий спектр перукарських послуг: стрижки, зачіски, накрутки, укладки, всі види нарощєння волосся. У нашій студії краси ми використовуємо тільки сучасне, професійне обладнання. Ми кожен день професійно займаємося красою, щоб запропонувати Вам кращі перукарські послуги. КЕРАТИНУВАННЯ:- Global Keratin:Best відновлення ( будь якого типу)2% - відновлення і Вирівнення ( пухнасте, легка хвиля, не слухняне )4% - відновлення і Вирівнення ( кудрявих, хвилястих, жорстких )- Нарощення НАТУРАЛЬНОГО СЛОВЯНСЬКОГО волосся!!! #мікро капсули#лєнти#тресове Новинка:BTX - hair (Ботокс - ліфтинг для волосся)- Прикориневий обєм paul mitchell boost uppaul mitchell bouffantКератинове пофарбування- без аміаку від GKhair (олія+масло)- низько аміачна від GKhair ( супер стійка )Дипломовані та кваліфіковані спеціалісти!!!ЗАЧІСКА + МАКІЯЖ! (можливий виїзд до клієнта)
Связь с нами: