по договоренности

Маківка

Киев

Фотографии

Подробнее о Маківка

Вітаємо Вас на нашій сторінці!
 Весільний салон «Маківка» вразить Вас прекрасним вибором весільного та вечірнього вбрання, а також різноманіттям прикрас та аксесуарів, які задовольнять смаки самих вишуканих наречених.
Асортимент салону налічує більше 150 нарядів. Представлені колекції різних виробників та брендів. Серед них:
·         Jeune Mariee (Франція) – ексклюзивно на українському ринку
·        Авторські сукні дизайнера Любові Артеменко
·        Tulipia (Україна)
Шанувальницям новинок раді повідомити про презентацію нової колекції весільного вбрання французької торгової марки Jeune Mariee. В колекції представлені моделі різних силуетів: від спокійного ампіра до пишних спідниць «принцеса». Дизайнери ТМ Jeune Mariee використали різноманітні фактури тканин, дороге оздоблення та надзвичайно зручні лекала.
Авторські роботи Любові Артеменко вражають поєднанням складного крою та незвичайних драпіровок, розкішними тканинами та ручним декоруванням. В колекціях яскраво виражена квіткова тематика, значна увага приділена поєднанню кольорів та відтінків.
Кожна сукня в салоні індивідуальна, вишукана і ми впевнені, що Ви зможе підібрати образ і втілити в реальність свою потаємну мрію!
Вітаємо Вас на нашій сторінці!  Весільний салон «Маківка» вразить Вас прекрасним вибором весільного та вечірнього вбрання, а також різноманіттям прикрас та аксесуарів, які задовольнять смаки самих вишуканих наречених. Асортимент салону налічує більше 150 нарядів. Представлені колекції різних виробників та брендів. Серед них: ·         Jeune Mariee (Франція) – ексклюзивно на українському ринку ·        Авторські сукні дизайнера Любові Артеменко ·        Tulipia (Україна) Шанувальницям новинок раді повідомити про презентацію нової колекції весільного вбрання французької торгової марки Jeune Mariee. В колекції представлені моделі різних силуетів: від спокійного ампіра до пишних спідниць «принцеса». Дизайнери ТМ Jeune Mariee використали різноманітні фактури тканин, дороге оздоблення та надзвичайно зручні лекала. Авторські роботи Любові Артеменко вражають поєднанням складного крою та незвичайних драпіровок, розкішними тканинами та ручним декоруванням. В колекціях яскраво виражена квіткова тематика, значна увага приділена поєднанню кольорів та відтінків. Кожна сукня в салоні індивідуальна, вишукана і ми впевнені, що Ви зможе підібрати образ і втілити в реальність свою потаємну мрію!
Связь с нами:

награды "Маківка"

З нами 5 років