от 1 $

MagicHands

Киев

Фотографии

Подробнее о MagicHands

Весільні запрошення ручної роботи зроблять Ваше весілля незабутнім для гостей і залишать спогад про нього (як показує статистика, запрошення ручної роботи не викидають а зберігають довгі роки)!  
Зв'язатися з нашими менеджерами можна за телефонами +38 (099) 3362993 і ми дамо відповіді на всі ваші запитання!!Шановні покупці! Замовлення на продукцію ТМ "MagicHands" (це листівки ручної роботи) виконуються на протязі 4-20 днів (залежить від об'єму замовлення і завантаженості виробництва).
Також ми виготовляємо:
- розсадочні картки
- номерацію столів
- план розсадки гостей
Доставка по Українії від 50 шт.запрошень - безкоштовно!!
Діє гнучка система знижок, кожне 25 запрошення замовлене Вами ми даємо у подарунок!!

 
http://www.magichands.com.ua/
Весільні запрошення ручної роботи зроблять Ваше весілля незабутнім для гостей і залишать спогад про нього (як показує статистика, запрошення ручної роботи не викидають а зберігають довгі роки)!   Зв'язатися з нашими менеджерами можна за телефонами +38 (099) 3362993 і ми дамо відповіді на всі ваші запитання!!Шановні покупці! Замовлення на продукцію ТМ "MagicHands" (це листівки ручної роботи) виконуються на протязі 4-20 днів (залежить від об'єму замовлення і завантаженості виробництва). Також ми виготовляємо: - розсадочні картки - номерацію столів - план розсадки гостей Доставка по Українії від 50 шт.запрошень - безкоштовно!! Діє гнучка система знижок, кожне 25 запрошення замовлене Вами ми даємо у подарунок!!   http://www.magichands.com.ua/
Связь с нами:

награды "MagicHands"

З нами 5 років

Свадебные Приглашения на вашу свадьбу в вашем городе