по договоренности

Magic Moment

Черновцы

Фотографии

Подробнее о Magic Moment

Красиве весілля - мрія кожної дівчини, навіть тієї, яка боїться собі в цьому зізнатися. Біла сукня, карколомна зачіска, найніжніший мейк-ап, щаслива посмішка і, головне - казкова атмосфера свята! А яке ж свято без аксесуарів і усіляких дрібничок?! Здавалося б, нічого особливого, але саме такі деталі формують дух весілля і Ваше ставлення до нього.Весільні запрошення, картки-відповіді на запрошення, номерки столів, бонбоньєрки та інша весільна поліграфія... Ви тільки вдумайтесь, як красиво можна організувати і прикрасити своє весілля за допомогою, здавалося б, таких не настільки важливих аксесуарів.
Особливу увагу звернемо на запрошення на весілля. Запитайте, чому вони настільки важливі? Відповідь проста: весільні листівки - це візитна картка самого весілля . Вони задають певний тон весіллю:  стиль і настрій свята ще до його початку, варіації гардеробу для гостей, навіть тексту тостів, якими будуть вітати молодят. Найширший асортимент запрошень представлений у нашому магазині весільної поліграфії та листівок.
Бездоганна якість і ексклюзивний дизайн від " Magic Moment "!
Запрошення на весілля від компанії "Magic Moment" - це зразок витонченого смаку, європейського стилю і креативного підходу. Ми пропонуємо Вам безліч варіантів оформлення запрошень: від невеликих лаконічних листівок, до вишуканих сувоїв. Наші листівки розділені на кілька категорій, кожна з яких відповідає певному стилю.
Віддаєте перевагу класиці? Запрошення “Classic”  представлені у традиційному стилі в білих і срібних тонах, а також у світлій пастельній гамі. Відданість модним тенденціям і любов до всього яскравого і блискучому знайшло своє відображення в колекції весільних запрошень “Glamour”. Це вибір сміливих і впевнених у собі людей. Prestige- сучасна колекція елегантних запрошень на весілля. Ідеальний варіант для помпезних весіль з неприхованою розкішшю і величчю. Для любителів ніжності і романтики варто звернути увагу на весільні запрошення Filigran. Мереживні весільні листівки створюють атмосферу легкості і невинної чистоти. Якщо ж Ви йдете по життю з гумором і любите викликати посмішки на обличчях своїх близьких, у нас Ви зможете підібрати яскраві, веселі запрошення Modern. І який би дизайн Ви не вибрали - Ваші гості відчують себе важливими та бажаними, і будуть ще довго захоплюватися весіллям, в якому було продумано все, аж до неперевершених запрошень.
 
Бажаєте купити запрошення на весілля іншого кольору або ж трохи змінити їх дизайн? Тоді Вам підійде варіант запрошень на замовлення: зателефонуйте нам, і ми втілимо всі Ваші побажання!
Красиве весілля - мрія кожної дівчини, навіть тієї, яка боїться собі в цьому зізнатися. Біла сукня, карколомна зачіска, найніжніший мейк-ап, щаслива посмішка і, головне - казкова атмосфера свята! А яке ж свято без аксесуарів і усіляких дрібничок?! Здавалося б, нічого особливого, але саме такі деталі формують дух весілля і Ваше ставлення до нього.Весільні запрошення, картки-відповіді на запрошення, номерки столів, бонбоньєрки та інша весільна поліграфія... Ви тільки вдумайтесь, як красиво можна організувати і прикрасити своє весілля за допомогою, здавалося б, таких не настільки важливих аксесуарів. Особливу увагу звернемо на запрошення на весілля. Запитайте, чому вони настільки важливі? Відповідь проста: весільні листівки - це візитна картка самого весілля . Вони задають певний тон весіллю:  стиль і настрій свята ще до його початку, варіації гардеробу для гостей, навіть тексту тостів, якими будуть вітати молодят. Найширший асортимент запрошень представлений у нашому магазині весільної поліграфії та листівок. Бездоганна якість і ексклюзивний дизайн від " Magic Moment "! Запрошення на весілля від компанії "Magic Moment" - це зразок витонченого смаку, європейського стилю і креативного підходу. Ми пропонуємо Вам безліч варіантів оформлення запрошень: від невеликих лаконічних листівок, до вишуканих сувоїв. Наші листівки розділені на кілька категорій, кожна з яких відповідає певному стилю. Віддаєте перевагу класиці? Запрошення “Classic”  представлені у традиційному стилі в білих і срібних тонах, а також у світлій пастельній гамі. Відданість модним тенденціям і любов до всього яскравого і блискучому знайшло своє відображення в колекції весільних запрошень “Glamour”. Це вибір сміливих і впевнених у собі людей. Prestige- сучасна колекція елегантних запрошень на весілля. Ідеальний варіант для помпезних весіль з неприхованою розкішшю і величчю. Для любителів ніжності і романтики варто звернути увагу на весільні запрошення Filigran. Мереживні весільні листівки створюють атмосферу легкості і невинної чистоти. Якщо ж Ви йдете по життю з гумором і любите викликати посмішки на обличчях своїх близьких, у нас Ви зможете підібрати яскраві, веселі запрошення Modern. І який би дизайн Ви не вибрали - Ваші гості відчують себе важливими та бажаними, і будуть ще довго захоплюватися весіллям, в якому було продумано все, аж до неперевершених запрошень.   Бажаєте купити запрошення на весілля іншого кольору або ж трохи змінити їх дизайн? Тоді Вам підійде варіант запрошень на замовлення: зателефонуйте нам, і ми втілимо всі Ваші побажання!
Связь с нами:

награды "Magic Moment"

З нами 5 років

Свадебные Приглашения на вашу свадьбу в вашем городе