по договоренности

Людмила Пухова

Киев

Фотографии

Подробнее о Людмила Пухова

Ведуча святкових подій, співачка, автор пісень. Дипломований викладач та учасник міжнародних та українських форумів ведучих, віце-президент Клубу Київських Ведучих. Повне технічне забезпечення(звук, світло, жива музика та дискотека) , різноманітні програми та костюмоване шоу. Запрошення артистів, оригінальні призи та подарунки.
Проведення  українською та російською мовами. Авторські пісні "Мама", "Рідна сторона","Дякуємо батькам", "Свадебный букетик", "Свадебная фата"  та інші додадуть особливих нот на весіллі. Ростові фігури та Леді-фуршет- вишуканості заходу.
Ведуча святкових подій, співачка, автор пісень. Дипломований викладач та учасник міжнародних та українських форумів ведучих, віце-президент Клубу Київських Ведучих. Повне технічне забезпечення(звук, світло, жива музика та дискотека) , різноманітні програми та костюмоване шоу. Запрошення артистів, оригінальні призи та подарунки. Проведення  українською та російською мовами. Авторські пісні "Мама", "Рідна сторона","Дякуємо батькам", "Свадебный букетик", "Свадебная фата"  та інші додадуть особливих нот на весіллі. Ростові фігури та Леді-фуршет- вишуканості заходу.
Цена
Связь с нами:

Людмила Пухова Часто задаваемые вопросы

по домовленості

Ні

Ні

Так

награды "Людмила Пухова"

З нами 5 років