от 500 $

Клуб моди "Моя ЛІНіЯ"

Львов

Фотографии

Подробнее о Клуб моди "Моя ЛІНіЯ"

Клуб моди "Моя ЛІНіЯ" пропонує ексклюзивну послугу на Ваше весілля - у рамках весільної програми ми подаруємо Вам міні-дефіле святкового дизайнерського одягу.  
Колекцію підберемо згідно з Вашими побажаннями. 
Крім того, Ви можете замовити у наших дизайнерів пошиття весільного та святкового одягу, виготовлення ексклюзивних аксесуарів, у т.ч. - обручок, квітів на волосся та авторських подарунків. Ми співпрацюємо із широким колом дизайнерів, не всі з них у даний час представлені на нашому сайті. Але, завдяки Клубу моди "Моя ЛІНіЯ" обслуговування у кожного з них є доступним для Вас!
Скориставшись бодай однією з наших послуг Ви отримуєте картку учасника Клубу моди "Моя ЛІНіЯ" із 5% знижкою на подальше обслуговування у дизайнерів Клубу, а також на купівлю якісних, вишуканих і стильних італійських тканин у магазині Alta Seta. Магазин знаходиться за адресою ТЦ "ВАМ", вул. Виговського, 100 (біля ринку "Південний"), маг. № 26, 2-й поверх.
Зробіть свято неповторним, а життя яскравішим разом із Клубом моди "Моя ЛІНіЯ":
www.moyaliniya.com 
Клуб моди "Моя ЛІНіЯ" пропонує ексклюзивну послугу на Ваше весілля - у рамках весільної програми ми подаруємо Вам міні-дефіле святкового дизайнерського одягу.   Колекцію підберемо згідно з Вашими побажаннями.  Крім того, Ви можете замовити у наших дизайнерів пошиття весільного та святкового одягу, виготовлення ексклюзивних аксесуарів, у т.ч. - обручок, квітів на волосся та авторських подарунків. Ми співпрацюємо із широким колом дизайнерів, не всі з них у даний час представлені на нашому сайті. Але, завдяки Клубу моди "Моя ЛІНіЯ" обслуговування у кожного з них є доступним для Вас! Скориставшись бодай однією з наших послуг Ви отримуєте картку учасника Клубу моди "Моя ЛІНіЯ" із 5% знижкою на подальше обслуговування у дизайнерів Клубу, а також на купівлю якісних, вишуканих і стильних італійських тканин у магазині Alta Seta. Магазин знаходиться за адресою ТЦ "ВАМ", вул. Виговського, 100 (біля ринку "Південний"), маг. № 26, 2-й поверх. Зробіть свято неповторним, а життя яскравішим разом із Клубом моди "Моя ЛІНіЯ": www.moyaliniya.com 
Связь с нами:

награды "Клуб моди "Моя ЛІНіЯ""

З нами 5 років