от 25 $

КЕНДІ БАР | СОЛОДКИЙ СТІЛ | ФУРШЕТНИЙ СТІЛ

Ивано-Франковск фортечна галарея 1 "Бастіон"

Фотографии

Видео

Подробнее о КЕНДІ БАР | СОЛОДКИЙ СТІЛ | ФУРШЕТНИЙ СТІЛ

КЕНДІ БАР (солодкий стіл) CANDY BAR
виготовляємо Солодощі, оформляємо кенді бар, надаємо посуд та доставляємо.
ТортПропоную Вашій увазі торти, оздоблені прикрасами з мастики (мастика домашнього виготовлення, з натуральних продуктів.)Дизайн і склад тортів обговорюються індивідуально в кожному конкретному випадку, Мінімальна вага торта – 2,5 кг. Ціни помірні – від 180 гривень за 1 кг (в залежності від обраного складу та дизайну торту).Замовляти бажано за 10-14 днів
 
КапкейкКрасиві і смачні капкейки готуються вручну з натуральних продуктів, з урахуванням всіх ваших побажань. Їх смак - просто неповторний,Ціна за 1 штуку від 15-25 грн.з кремом - 1шт від 15 грнз карамелю -1шт від 20 грнз мастікою - 1шт від 20 грнз фігурками - 1шт від 25 грнз фото - 1шт 27 грнМінімальне замовлення від 6 шт.При великому замовленні приємна знижка.
Міні-тортиПорційні десерти в маленьких скляночках, ціна за 1 шт. 15-17 грн. Склад тортів обговорюються індивідуально в кожному конкретному випадку.
МаршмеллоуМАРШМЕЛЛОУ В ШОКОЛАДІ повітряні десерти у розовому та чорному шоколаді, з різними шоколадними посипками. а також різні букетити з маршмеллоу.ціна за 1шт. від- 5 грн.
 
Кейк попсиШоколадні чи ванільні тістечка на паличці в глазурі з білого, чорного або молочного шоколаду, прикрашені кольоровими кульками,перлинками, сердечками, візерунками чи надписами. ціна за 1шт від 15 грн.
 
Карамелькикарамель на паличці з написом - розмір, форма, напис, колір , смак, все підбирається індивідуально під вашу подію.ціна за 1шт. від - 15 грн.
 
Macarons (макаронс) МакаруниЦе чудові ласощі з ніжною начинкою. з'єднуються дві половинкимигдального печива кремом, створюючи ідеальний десерт!Яскраво, модно, апетитно і шалено смачно!
Наші макаронс приготовані з любов'ю, чарівними руками майстра за рецептурами кращих шеф- кондитерів Франції!
Спробуйте - і ви закохаєтесь в них назавжди! Залежно від Ваших смаків, начинка може бути різною: на основі чорного, молочного і білого шоколаду: - Кава - Коньяк - Мигдаль - Полуниця - Кокос - Апельсин - Ваніль - Лимон - Апельсин - Чорниця - Банан - Малина- Дюшес- Шоколад - М'ята Вартість макарунів - 10 грн / шт. Мінімальне замовлення макаронс - 10 штуки .
 
Фруктові композиції
на замовлення стануть прикрасою вашого святкового столу.
Ціна залежить від розміру композиції та фруктового наповнення.
 
Десерти від виробникаТакож є ще вклика кількість десертів (детальніше про всі десерти та ціни пишіть нам на імейл )рафаелло 1 кг від 60 грн.печиво 1 кг від 30 грн. (пісочне, з родзинками, з маком...)тістечка 1 кг від 58 грн. маскарпоне, мафіни шоколадні бананові ,еклери, заварне ....
КЕНДІ БАР (солодкий стіл) CANDY BAR виготовляємо Солодощі, оформляємо кенді бар, надаємо посуд та доставляємо. ТортПропоную Вашій увазі торти, оздоблені прикрасами з мастики (мастика домашнього виготовлення, з натуральних продуктів.)Дизайн і склад тортів обговорюються індивідуально в кожному конкретному випадку, Мінімальна вага торта – 2,5 кг. Ціни помірні – від 180 гривень за 1 кг (в залежності від обраного складу та дизайну торту).Замовляти бажано за 10-14 днів   КапкейкКрасиві і смачні капкейки готуються вручну з натуральних продуктів, з урахуванням всіх ваших побажань. Їх смак - просто неповторний,Ціна за 1 штуку від 15-25 грн.з кремом - 1шт від 15 грнз карамелю -1шт від 20 грнз мастікою - 1шт від 20 грнз фігурками - 1шт від 25 грнз фото - 1шт 27 грнМінімальне замовлення від 6 шт.При великому замовленні приємна знижка. Міні-тортиПорційні десерти в маленьких скляночках, ціна за 1 шт. 15-17 грн. Склад тортів обговорюються індивідуально в кожному конкретному випадку. МаршмеллоуМАРШМЕЛЛОУ В ШОКОЛАДІ повітряні десерти у розовому та чорному шоколаді, з різними шоколадними посипками. а також різні букетити з маршмеллоу.ціна за 1шт. від- 5 грн.   Кейк попсиШоколадні чи ванільні тістечка на паличці в глазурі з білого, чорного або молочного шоколаду, прикрашені кольоровими кульками,перлинками, сердечками, візерунками чи надписами. ціна за 1шт від 15 грн.   Карамелькикарамель на паличці з написом - розмір, форма, напис, колір , смак, все підбирається індивідуально під вашу подію.ціна за 1шт. від - 15 грн.   Macarons (макаронс) МакаруниЦе чудові ласощі з ніжною начинкою. з'єднуються дві половинкимигдального печива кремом, створюючи ідеальний десерт!Яскраво, модно, апетитно і шалено смачно! Наші макаронс приготовані з любов'ю, чарівними руками майстра за рецептурами кращих шеф- кондитерів Франції! Спробуйте - і ви закохаєтесь в них назавжди! Залежно від Ваших смаків, начинка може бути різною: на основі чорного, молочного і білого шоколаду: - Кава - Коньяк - Мигдаль - Полуниця - Кокос - Апельсин - Ваніль - Лимон - Апельсин - Чорниця - Банан - Малина- Дюшес- Шоколад - М'ята Вартість макарунів - 10 грн / шт. Мінімальне замовлення макаронс - 10 штуки .   Фруктові композиції на замовлення стануть прикрасою вашого святкового столу. Ціна залежить від розміру композиції та фруктового наповнення.   Десерти від виробникаТакож є ще вклика кількість десертів (детальніше про всі десерти та ціни пишіть нам на імейл )рафаелло 1 кг від 60 грн.печиво 1 кг від 30 грн. (пісочне, з родзинками, з маком...)тістечка 1 кг від 58 грн. маскарпоне, мафіни шоколадні бананові ,еклери, заварне ....
услуги
Связь с нами:

КЕНДІ БАР | СОЛОДКИЙ СТІЛ | ФУРШЕТНИЙ СТІЛ Часто задаваемые вопросы

25$