от 1600 $

JENNYFER band

Львов

Фотографии

Видео

Подробнее о JENNYFER band

JENNYFER band - це команда музикантів із великим досвідом роботи у сфері музичної індустрії. Учасники нашого колективу мають повну вищу музичну освіту. 
 
Наш репертуар охоплює близько чотирьох сотень пісень, як українською, так і іноземними мовами, що дає змогу провести найрізноманітніший захід на будь-який смак. Ми виконуємо музику у всіх жанрах: джаз, блюз, рок-н-ролл, поп, рок, фольк, фанк, полька і вальс. 
 
Музиканти нашого колективу вільно володіють польською, англійською та німецькою мовами, що забезпечує комунікацію із замовниками та гостями свята.
 
Індивідуальний підхід і робота з клієнтом.
 
Працюємо по всій території України та за кордоном.
JENNYFER band - це команда музикантів із великим досвідом роботи у сфері музичної індустрії. Учасники нашого колективу мають повну вищу музичну освіту.    Наш репертуар охоплює близько чотирьох сотень пісень, як українською, так і іноземними мовами, що дає змогу провести найрізноманітніший захід на будь-який смак. Ми виконуємо музику у всіх жанрах: джаз, блюз, рок-н-ролл, поп, рок, фольк, фанк, полька і вальс.    Музиканти нашого колективу вільно володіють польською, англійською та німецькою мовами, що забезпечує комунікацію із замовниками та гостями свята.   Індивідуальний підхід і робота з клієнтом.   Працюємо по всій території України та за кордоном.
стиль музыки
Цена
услуги
Связь с нами:

JENNYFER band Часто задаваемые вопросы

1600$

награды "JENNYFER band"

З нами 5 років