по договоренности

Jam factory

Николаев

Подробнее о Jam factory

Вітаю! Ми створюємо смачнюче варення, від якого не можливо відірватись. Натуральне, неймовірне, вишукане , ніжне, ароматне. Цей десерт в баночці може бути таким різноманітнім.  Та слова тут зайві – варто тільки скуштувати…. і ви закохаєтесь!
 
Варення - це подарунок зі смаком, з душею,  в ньому затишок та спогади з дитинства. Саме тому наші баночки стануть окрасою будь-якого свята! 
 
Буду рада співпраці.
Оригінальні дизайнерські рішення. Красива та
стильна упаковка (натуральні тканини та
папір)
? Індивідуальній підхід до кожного клієнта.
? Авторські рецепти.
? Своєчасні поставки по всій території України.
Від 3 до 7 днів
Вітаю! Ми створюємо смачнюче варення, від якого не можливо відірватись. Натуральне, неймовірне, вишукане , ніжне, ароматне. Цей десерт в баночці може бути таким різноманітнім.  Та слова тут зайві – варто тільки скуштувати…. і ви закохаєтесь!   Варення - це подарунок зі смаком, з душею,  в ньому затишок та спогади з дитинства. Саме тому наші баночки стануть окрасою будь-якого свята!    Буду рада співпраці. Оригінальні дизайнерські рішення. Красива та стильна упаковка (натуральні тканини та папір) ? Індивідуальній підхід до кожного клієнта. ? Авторські рецепти. ? Своєчасні поставки по всій території України. Від 3 до 7 днів
Связь с нами: