по договоренности

Івент-агенція "Ейфорія"

Ивано-Франковск

Фотографии

Подробнее о Івент-агенція "Ейфорія"


Ми хочемо, щоб Ваше весілля було ідеальним, адже любимо бачити щасливих наречених та гостей! Для цього ми оберемо для Вас найкращих ведучих, організуємо тематичну цікаву шоу-програму, а наші неймовірні декоратори занурять Вас у справжню казку.
Для організації ідеального весілля пропонуємо такі весільні послуги:

·         Організація весіль «під ключ»;


·         Часткова організація весілля «2 місяці на зв’язку»;


·         Організація тематичної річниці з виїзною церемонією;


·         Підбір найкращих спеціалістів весільної індустрії;


·         Весілля в Карпатах чи в будь-якому іншому місці України.

           Всі організаційні моменти ми беремо на себе, а Ви будете насолоджуватися святом разом із нареченими!
           Ми дуже любимо свою роботу і кожен клієнт для нас - особливий, тому ми  працюємо тільки із перевіреними та надійними підрядниками, в команду набираємо лише майстрів своєї справи та професіоналів.
           Неважливо, де саме Ви захочете провести свою весільну церемонію: біля водоспаду, біля озера чи, навіть, у підніжжя гори, або ж на її вершині, ми готові взяти на себе роботу будь-якої складності.
Ми хочемо, щоб Ваше весілля було ідеальним, адже любимо бачити щасливих наречених та гостей! Для цього ми оберемо для Вас найкращих ведучих, організуємо тематичну цікаву шоу-програму, а наші неймовірні декоратори занурять Вас у справжню казку. Для організації ідеального весілля пропонуємо такі весільні послуги: ·         Організація весіль «під ключ»; ·         Часткова організація весілля «2 місяці на зв’язку»; ·         Організація тематичної річниці з виїзною церемонією; ·         Підбір найкращих спеціалістів весільної індустрії; ·         Весілля в Карпатах чи в будь-якому іншому місці України.            Всі організаційні моменти ми беремо на себе, а Ви будете насолоджуватися святом разом із нареченими!            Ми дуже любимо свою роботу і кожен клієнт для нас - особливий, тому ми  працюємо тільки із перевіреними та надійними підрядниками, в команду набираємо лише майстрів своєї справи та професіоналів.            Неважливо, де саме Ви захочете провести свою весільну церемонію: біля водоспаду, біля озера чи, навіть, у підніжжя гори, або ж на її вершині, ми готові взяти на себе роботу будь-якої складності.
Связь с нами: