от 600 $

ЮРІЙ ШИВАЛА - професійний ведучий вашого свята! (Л

Львов

Подробнее о ЮРІЙ ШИВАЛА - професійний ведучий вашого свята! (Л

Складно обрати ведучого за текстом в мережі, фото чи відео. Лише під час зустрічі можна зрозуміти: "твій це ведучий чи ні". Але все ж, трішки інформації про мене для знайомства.

Моє першочергове завдання - зробити так, щоб ваш святковий день перетворився в один з найяскравіших спогадів у житті! Якщо вам потрібен не просто ведучий, а людина, яка стане частиною вашої радісної події, тоді з нетерпінням чекатиму нашого знайомства!

Веду заходи українською та англійською мовами. Займаюся веденням заходів 5 років. Протягом цього періоду працював на понад 200 заходах і допоміг більше 100 000 людей перетворити їхню подію на теплий життєвий спогад. Телеведучий, автор власної програми про подорожі світом "Стираючи кордони", який відвідав понад 30 країн світу.

Працюю у команді з професійним діджеєм Дмитром Гуржієм (FM "Галичина").
Складно обрати ведучого за текстом в мережі, фото чи відео. Лише під час зустрічі можна зрозуміти: "твій це ведучий чи ні". Але все ж, трішки інформації про мене для знайомства. Моє першочергове завдання - зробити так, щоб ваш святковий день перетворився в один з найяскравіших спогадів у житті! Якщо вам потрібен не просто ведучий, а людина, яка стане частиною вашої радісної події, тоді з нетерпінням чекатиму нашого знайомства! Веду заходи українською та англійською мовами. Займаюся веденням заходів 5 років. Протягом цього періоду працював на понад 200 заходах і допоміг більше 100 000 людей перетворити їхню подію на теплий життєвий спогад. Телеведучий, автор власної програми про подорожі світом "Стираючи кордони", який відвідав понад 30 країн світу. Працюю у команді з професійним діджеєм Дмитром Гуржієм (FM "Галичина").
Владение языками
услуги
Цена
Связь с нами:

ЮРІЙ ШИВАЛА - професійний ведучий вашого свят... Часто задаваемые вопросы

600$

Українська мова, Англійська мова

Так

Ні

Так