от 30 $

Якісні і недорогі фотокниги. Ми зробимо все щоб до

Львов

Подробнее о Якісні і недорогі фотокниги. Ми зробимо все щоб до

Весільна фотокнига це найкращі спогади про день одруження.
Зроблю фотокнигу з ваших фотографій. Є різні типи і формати фотокниг, різні типи обкладинок. Ціна залежить від ваших бажань, в середньому від 800грн до 100$ (ціни вказано приблизно ціна можлива менша і можлива більша. По стандарту ціни вказуються за 10 розворотів)
Ви даєте свої фото, я розробляю дизайн і комбінації фото, відправляю перед друком вам на ознайомлення зразки розворотів ( можливо щось хочете добавити чи змінити), і після вашого погодження відправляю на друк.
Детальнініше можна обговорити за тел. 0977712363 Дмитро
Весільна фотокнига це найкращі спогади про день одруження. Зроблю фотокнигу з ваших фотографій. Є різні типи і формати фотокниг, різні типи обкладинок. Ціна залежить від ваших бажань, в середньому від 800грн до 100$ (ціни вказано приблизно ціна можлива менша і можлива більша. По стандарту ціни вказуються за 10 розворотів) Ви даєте свої фото, я розробляю дизайн і комбінації фото, відправляю перед друком вам на ознайомлення зразки розворотів ( можливо щось хочете добавити чи змінити), і після вашого погодження відправляю на друк. Детальнініше можна обговорити за тел. 0977712363 Дмитро
Связь с нами:

награды "Якісні і недорогі фотокниги. Ми зробимо все щоб до"

З нами 5 років

Фотогкнига на вашу свадьбу в вашем городе