от 10000 грн.

Дует ViDa. Музиканти на Ваше свято!

Черкассы Черкаси

Подробнее о Дует ViDa. Музиканти на Ваше свято!

Ми музикальний, танцювальний дует "Vi_Da". -Репертуар прям різний, ну прям дуже різний!

— З великим задоволенням виступимо в Черкасах, та в любому іншому куточку України!!! На вашому весіллі, бенкеті, ювілеї,
корпоративному заході, та ін.
Для тих, хто цінить красивий голос та професійний вокал!
Виступ дуету "Vi_Da" - це ідеальний образ якісний живий вокал та ідеально підібраний репертуар!!!

— Ніяких Сердючок. По формату: сучасна музика (те що грає на радіо), зарубіжне та вітчизняне ретро в легких реміксах, також присутній іноземний фон).
*Але якщо все-таки шановна бабуся наполегливо буде просити Сердючку, про це ви дізнаєтеся в мікрофон, а гості зрозуміють та простять).

— Dress code, відповідний заходу.

— Хороший досвід музичної імпровізації під час програми. (Як і чим музично підкреслити вихід персонажа, жарт ведучого, тост гостя).
— Величезна музична база + можливість скачати щось незаплановане під час бенкету.

— За необхідності включається функція "Говорячий музикант". (Це знадобиться, коли ведучий тимчасово чи по інших причинах відсутній або вийшов зі строю, а гостям потрібен діалог).

— Величезний досвід спілкування і розуміння фраз гостей під алкоголем: "Що-небудь нормальне", "Повеселіше", "Щоб душа розвернулась, а потім звернулась" — ця мова нам вже повністю зрозуміла. Ми знаємо як вирішити такі питання мирно та шанобливо).

І саме головне: "Публіка як жінка, більш за все вона не терпить байдужості". Не пам'ятаю хто сказав цю цитату, але я з нею згідний)

Якщо Вам близький такий підхід до свят - значить ми знайдемо з Вами спільну мову)

Що входить в послугу з озвучення Вашого свята, переваги:
— Доставка, установка звукового, світлового обладнання;
— Зустрічі із замовником та ведучим, обговорення важливих моментів;
— Звукове оформлення програми ведучого;
— Робота з мікрофоном і настроєм гостей під час танців;
— Дресс-код під формат свята. Для тих хто не хоче бачити музикантів в майці тапочках:)
— Допомога з першим танцем (за необхідності розучуємо та виконуємо звичайно ж в живу).

Якщо лишились запитання, із задоволенням відповім на них по телефону.
"Вы у нас ещё попляшете!)) +38 (098) 763-66-75

А поки бажаю приємної підготовки!

Черкаси. Черкаська область

Instagram: https://www.instagram.com/duet_vi_da/

Facebook: https://www.facebook.com/groups/duet.xapuzma/?ref=bookmarks
Ми музикальний, танцювальний дует "Vi_Da". -Репертуар прям різний, ну прям дуже різний! — З великим задоволенням виступимо в Черкасах, та в любому іншому куточку України!!! На вашому весіллі, бенкеті, ювілеї, корпоративному заході, та ін. Для тих, хто цінить красивий голос та професійний вокал! Виступ дуету "Vi_Da" - це ідеальний образ якісний живий вокал та ідеально підібраний репертуар!!! — Ніяких Сердючок. По формату: сучасна музика (те що грає на радіо), зарубіжне та вітчизняне ретро в легких реміксах, також присутній іноземний фон). *Але якщо все-таки шановна бабуся наполегливо буде просити Сердючку, про це ви дізнаєтеся в мікрофон, а гості зрозуміють та простять). — Dress code, відповідний заходу. — Хороший досвід музичної імпровізації під час програми. (Як і чим музично підкреслити вихід персонажа, жарт ведучого, тост гостя). — Величезна музична база + можливість скачати щось незаплановане під час бенкету. — За необхідності включається функція "Говорячий музикант". (Це знадобиться, коли ведучий тимчасово чи по інших причинах відсутній або вийшов зі строю, а гостям потрібен діалог). — Величезний досвід спілкування і розуміння фраз гостей під алкоголем: "Що-небудь нормальне", "Повеселіше", "Щоб душа розвернулась, а потім звернулась" — ця мова нам вже повністю зрозуміла. Ми знаємо як вирішити такі питання мирно та шанобливо). І саме головне: "Публіка як жінка, більш за все вона не терпить байдужості". Не пам'ятаю хто сказав цю цитату, але я з нею згідний) Якщо Вам близький такий підхід до свят - значить ми знайдемо з Вами спільну мову) Що входить в послугу з озвучення Вашого свята, переваги: — Доставка, установка звукового, світлового обладнання; — Зустрічі із замовником та ведучим, обговорення важливих моментів; — Звукове оформлення програми ведучого; — Робота з мікрофоном і настроєм гостей під час танців; — Дресс-код під формат свята. Для тих хто не хоче бачити музикантів в майці тапочках:) — Допомога з першим танцем (за необхідності розучуємо та виконуємо звичайно ж в живу). Якщо лишились запитання, із задоволенням відповім на них по телефону. "Вы у нас ещё попляшете!)) +38 (098) 763-66-75 А поки бажаю приємної підготовки! Черкаси. Черкаська область Instagram: https://www.instagram.com/duet_vi_da/ Facebook: https://www.facebook.com/groups/duet.xapuzma/?ref=bookmarks
стиль музыки
Цена
услуги
Связь с нами:

Дует ViDa. Музиканти на Ваше свято! Часто задаваемые вопросы

10000 грн.