по договоренности

Ресторан "Леотель" - Leotel hotel-restaurant

Львов

Фотографии

Видео

Подробнее о Ресторан "Леотель" - Leotel hotel-restaurant


 
Ресторан "Леотель" - Leotel hotel-restaurant   розташований в елітному центральному та історичному районі Львова, поруч з вул. Коперника, яка є одним з центрів творчості та культури Львова.
У Вас весілля, ювілей,   день народження,   корпоратив, зустріч випускників, ділова зустріч, дитяче свято  чи просто хочете провести гарний вечір у затишній , романтичній атмосфері – ресторан «Leotel» гостинно запрошує Вас !
Наш вишуканий та затишний ресторан підходить під будь-яку  урочисту подію у Вашому житті!
Ми пропонуємо Вам смачну кухню, затишну атмосферу , святковий настрій та незабутні спогади про святкування  у нашому ресторані !
Банкетний зал зал ресторану розраховано до 150 осіб.
 
На території готелю для наших гостей є безкоштовна приватна автостоянка.
Весілля у готелі "Леотель" - це завжди весело, яскраво та вишукано!
Ми з нетерпінням чекаємо можливості привітати Вас у готелі «Леотель»!
  На сайті готелю-ресторану "Леотель"  у розділі "Ресторан" Ви можете переглянути віртуальний тур рестораном "Леотель" .
Ресторан "Леотель" :   м.Львів, вул.Лукіяновича , 3
контактні телефони :  
+38-032-238-21-90
+38-096-377-51-58
+38-096-427-15-19
+38-093-930-03-29
e-mail:
info@leotel.lviv.ua
restoran.leotel@ukr.net

 
 

 
 
  Ресторан "Леотель" - Leotel hotel-restaurant   розташований в елітному центральному та історичному районі Львова, поруч з вул. Коперника, яка є одним з центрів творчості та культури Львова. У Вас весілля, ювілей,   день народження,   корпоратив, зустріч випускників, ділова зустріч, дитяче свято  чи просто хочете провести гарний вечір у затишній , романтичній атмосфері – ресторан «Leotel» гостинно запрошує Вас ! Наш вишуканий та затишний ресторан підходить під будь-яку  урочисту подію у Вашому житті! Ми пропонуємо Вам смачну кухню, затишну атмосферу , святковий настрій та незабутні спогади про святкування  у нашому ресторані ! Банкетний зал зал ресторану розраховано до 150 осіб.   На території готелю для наших гостей є безкоштовна приватна автостоянка. Весілля у готелі "Леотель" - це завжди весело, яскраво та вишукано! Ми з нетерпінням чекаємо можливості привітати Вас у готелі «Леотель»!   На сайті готелю-ресторану "Леотель"  у розділі "Ресторан" Ви можете переглянути віртуальний тур рестораном "Леотель" . Ресторан "Леотель" :   м.Львів, вул.Лукіяновича , 3 контактні телефони :   +38-032-238-21-90 +38-096-377-51-58 +38-096-427-15-19 +38-093-930-03-29 e-mail: info@leotel.lviv.ua restoran.leotel@ukr.net        
Связь с нами:

награды "Ресторан "Леотель" - Leotel hotel-restaurant"

З нами 5 років