по договоренности

Галина Тимчишин

Ивано-Франковск

Подробнее о Галина Тимчишин




Весілля – неповторний день і саме такий день буває лише раз у житті! Якщо хочете, щоб Ваше свято було таким, як собі задумали, а рідні люди змогли розділити цю радість поруч? – Тоді дзвоніть! ВЕСІЛЬНИЙ КООРДИНАТОР стане Вашими очима, вухами і діями до, під час і після святкування! МОЇМИ ОБОВ’ЯЗКАМИ є консультація молодят, складання сценарію і погодження усіх питань з підрядниками, звільнення молодят від надокучливих контрольних дзвінків, контроль і організація роботи усіх виконавців НАПЕРЕДОДНІ,  а В ДЕНЬ ВЕСІЛЛЯ я беру на себе координування абсолютно усіх організаційних питань, з яких і складається весільний день. Я повністю контролюю святковий банкет і вирішую організаційні питання на всіх етапах і весілля, щоб для Вас і близьких Вам людей святкування не перетворилось на суцільне жахіття клопотів. Ви може спокійно насолоджуватись цим неповторним днем разом із родичами і друзями, адже ЦЕ – САМЕ ВАШ ДЕНЬ!  Усі деталі ми зможемо обговорити при зустрічі. І ви навіть не дізнаєтесь про існування проблем, які давно уже вирішені! Жодних телефонних дзвінків, запитань і нервів! Лише світлі емоції, найсолодші почуття, Ваші бажання! Цей день дійсно буде Вашим!
 
 


 
 
Звертайтесь по тел. 0951117772 Івано-Франківськ http://vk.com/haljatimchishinЗ любов’ю та повагою, Галина - Ваш Весільний Координатор!


Весілля – неповторний день і саме такий день буває лише раз у житті! Якщо хочете, щоб Ваше свято було таким, як собі задумали, а рідні люди змогли розділити цю радість поруч? – Тоді дзвоніть! ВЕСІЛЬНИЙ КООРДИНАТОР стане Вашими очима, вухами і діями до, під час і після святкування! МОЇМИ ОБОВ’ЯЗКАМИ є консультація молодят, складання сценарію і погодження усіх питань з підрядниками, звільнення молодят від надокучливих контрольних дзвінків, контроль і організація роботи усіх виконавців НАПЕРЕДОДНІ,  а В ДЕНЬ ВЕСІЛЛЯ я беру на себе координування абсолютно усіх організаційних питань, з яких і складається весільний день. Я повністю контролюю святковий банкет і вирішую організаційні питання на всіх етапах і весілля, щоб для Вас і близьких Вам людей святкування не перетворилось на суцільне жахіття клопотів. Ви може спокійно насолоджуватись цим неповторним днем разом із родичами і друзями, адже ЦЕ – САМЕ ВАШ ДЕНЬ!  Усі деталі ми зможемо обговорити при зустрічі. І ви навіть не дізнаєтесь про існування проблем, які давно уже вирішені! Жодних телефонних дзвінків, запитань і нервів! Лише світлі емоції, найсолодші почуття, Ваші бажання! Цей день дійсно буде Вашим!         Звертайтесь по тел. 0951117772 Івано-Франківськ http://vk.com/haljatimchishinЗ любов’ю та повагою, Галина - Ваш Весільний Координатор!
Связь с нами:

награды "Галина Тимчишин"

З нами 5 років