по договоренности

Галицький модерн/студія звукозапису

Львов

Фотографии

Подробнее о Галицький модерн/студія звукозапису

Цією послугою зможуть скористатись як молодята так і самі музиканти.Популярним на сучасних весіллях стало виконання пісні самими молодятами.Нареченої для нареченого чи навпаки.Це незабутній і дуже емоційний момент,іноді емоції заважають співати для цього є вихід - записати "плюсовку" і вже не переживати про якість виконання.
Музиканти зможуть записати в нашій студії пісні,не лише вокал але можлива підзвучка і запис інструментів.
Великим плюсом для вас є портативність нашої студії.Тому ми зможемо приїхати до вас і зробити запис в звичних для вас умовах.Ціна та якість вас здивують.
Цією послугою зможуть скористатись як молодята так і самі музиканти.Популярним на сучасних весіллях стало виконання пісні самими молодятами.Нареченої для нареченого чи навпаки.Це незабутній і дуже емоційний момент,іноді емоції заважають співати для цього є вихід - записати "плюсовку" і вже не переживати про якість виконання. Музиканти зможуть записати в нашій студії пісні,не лише вокал але можлива підзвучка і запис інструментів. Великим плюсом для вас є портативність нашої студії.Тому ми зможемо приїхати до вас і зробити запис в звичних для вас умовах.Ціна та якість вас здивують.
Связь с нами:

награды "Галицький модерн/студія звукозапису"

З нами 5 років