от 2000 грн.

PARTY-BOX - фотобокс

Львов

Фотографии

Подробнее о PARTY-BOX - фотобокс

У вас скоро свято? Шукаєте розвагу для гостей? Тоді PARTY-BOX саме те, що вам потрібно!
PARTY-BOX – це щось більше, ніж проста фотокабіна, фотобудка або фотобокс!
Як це працює. Гості стають навпроти фотобокса, бачать себе на екрані, а адміністратор робить фото. Кілька секунд – і маєте надрукований знімок. Миттєві фото залишаться на пам'ять на довгі роки, а їх електронний формат прикрасять соцмережі.
Зроби свою вечірку незабутньою! Нове джерело веселощів і задоволення разом з PARTY-BOX!
Замов PARTY-BOX на зустріч друзів, корпоративну вечірку, весілля або день народження і отримуй веселощі, яскраві спогади і миттєві фото.
Селфі будка PARTY-BOX може бути встановлена за вашим бажанням в будь-якому місці.
Інстабудка PARTY-BOX з великими функціональними можливостями - це саме те, що Вам необхідно для події.

Оренда фотобудки в Києві, оренда фотобудки в Харкові, оренда фотобудки у Львові, оренда фотобудки в Полтаві та в ряді інших регіонів. Дзвони вже сьогодні!

Нова послуга Instaprint:
- ІНСТАПРІНТЕР друкує фотографії за хештегом;
- ІНСТАПРІНТЕР друкує фотографії з ІНСТАГРАМ і Твіттер;
- можливе розміщення будь-якої реклами на сенсорному екрані ІНСТАГРАМ СТАНЦІЇ;
- фотографії можуть бути брендовані за Вашим бажанням;
- всі фотографії зроблені на заході можуть бути тут же відправлені в FACEBOOK;
- і це далеко не повний список того, що ми можемо Вам запропонувати ...

Наш сайт:
party-box.com.ua

Фотобудка, фотокабіна, фотобокс, інстапрінтер PARTY-BOX Київ, Харків, Донецьк, Запоріжжя, Одеса, Дніпропетровськ, Львів

Також у нашому арсеналі є:
- Chromekey (зеленка, хрома кі) - інтерактивна зміна фонів, на одному заході можна мати одночасно до 6 різних картин
- Булет тайм (булеттайм, bullet time, bullettime) - одночасна зйомка з кількох камер
- Спінер 360 (відео360, spinner360) - зйомка відео на платформі в оберті на 360
У вас скоро свято? Шукаєте розвагу для гостей? Тоді PARTY-BOX саме те, що вам потрібно! PARTY-BOX – це щось більше, ніж проста фотокабіна, фотобудка або фотобокс! Як це працює. Гості стають навпроти фотобокса, бачать себе на екрані, а адміністратор робить фото. Кілька секунд – і маєте надрукований знімок. Миттєві фото залишаться на пам'ять на довгі роки, а їх електронний формат прикрасять соцмережі. Зроби свою вечірку незабутньою! Нове джерело веселощів і задоволення разом з PARTY-BOX! Замов PARTY-BOX на зустріч друзів, корпоративну вечірку, весілля або день народження і отримуй веселощі, яскраві спогади і миттєві фото. Селфі будка PARTY-BOX може бути встановлена за вашим бажанням в будь-якому місці. Інстабудка PARTY-BOX з великими функціональними можливостями - це саме те, що Вам необхідно для події. Оренда фотобудки в Києві, оренда фотобудки в Харкові, оренда фотобудки у Львові, оренда фотобудки в Полтаві та в ряді інших регіонів. Дзвони вже сьогодні! Нова послуга Instaprint: - ІНСТАПРІНТЕР друкує фотографії за хештегом; - ІНСТАПРІНТЕР друкує фотографії з ІНСТАГРАМ і Твіттер; - можливе розміщення будь-якої реклами на сенсорному екрані ІНСТАГРАМ СТАНЦІЇ; - фотографії можуть бути брендовані за Вашим бажанням; - всі фотографії зроблені на заході можуть бути тут же відправлені в FACEBOOK; - і це далеко не повний список того, що ми можемо Вам запропонувати ... Наш сайт: party-box.com.ua Фотобудка, фотокабіна, фотобокс, інстапрінтер PARTY-BOX Київ, Харків, Донецьк, Запоріжжя, Одеса, Дніпропетровськ, Львів Також у нашому арсеналі є: - Chromekey (зеленка, хрома кі) - інтерактивна зміна фонів, на одному заході можна мати одночасно до 6 різних картин - Булет тайм (булеттайм, bullet time, bullettime) - одночасна зйомка з кількох камер - Спінер 360 (відео360, spinner360) - зйомка відео на платформі в оберті на 360
услуги
Связь с нами: