от 200 $

Дизайн-студія Оксани Полонець

Киев

Фотографии

Видео

Подробнее о Дизайн-студія Оксани Полонець

Зовсім скоро, 23-24 березня, "Дизайн-студія Оксани Полонець" на виставці "Wedding Lviv", яка буде представлена в виставочному комплексі Шувар-експо. Запрошуємо відвідати наш стенд №43.
Ексклюзивні вечірні та весільні сукні в національному стилі від Оксани Полонець. 
Індивідуальний підхід, авторські розробки колекцій суконь, висока якість пошиття, оригінальний сучасний дизайн, приємне обслуговування... Все це, а навіть естетичне задоволення від оригігального образу зроблять ваше свято незабутнім та оригінальним.
"Знайди своє кохання в образі від Оксани Полонець"
Зовсім скоро, 23-24 березня, "Дизайн-студія Оксани Полонець" на виставці "Wedding Lviv", яка буде представлена в виставочному комплексі Шувар-експо. Запрошуємо відвідати наш стенд №43. Ексклюзивні вечірні та весільні сукні в національному стилі від Оксани Полонець.  Індивідуальний підхід, авторські розробки колекцій суконь, висока якість пошиття, оригінальний сучасний дизайн, приємне обслуговування... Все це, а навіть естетичне задоволення від оригігального образу зроблять ваше свято незабутнім та оригінальним. "Знайди своє кохання в образі від Оксани Полонець"
Связь с нами:

награды "Дизайн-студія Оксани Полонець"

З нами 5 років