от 50 $

компанія "Два шоколади", шоколадні фонтани та фруктові композиції

Ивано-Франковск Львов

Фотографии

Подробнее о компанія "Два шоколади", шоколадні фонтани та фруктові композиції

Шоколадний фонтан із двома видами шоколаду (чорним та білим) зробить Ваше свято незабутнім! Об'єм фонтану - 2 кг (1кг чорного шоколаду та 1 кг білого), висота - 50 см.
Вартість фонтану з двома кілограмами шоколаду, доставкою, установкою та обслуговуванням становить усього 880 грн
Також, Ви маєте унікальну можливість перенести Ваших гостей в атмосферу тропічного острова. Це легко зробити, замовивши у нас фруктову пальму висотою 100 см. усього за 430 грн! 
 У ціну входять доставка, монтаж, обслуговування фонтану, нарізання (7 кг фруктів) та декорування фруктової пальми  у межах міста. Можлива доставка та обслуговування у межах області.
Важливо: фрукти для композиції купує замовник.
УВАГА! Перед замовленням шоколадного фонтану, переконайтесь, що адміністрація закладу, де відбуватимуться захід, надасть у користування нашому фонтаньєру з 18:00 до 22:00 принаймні одну газову або електричну камфорку. Наш шоколад імпортний та якісний, він не терпить розігрівань у мікрохвильовій печі!
Замовлення за тел. 066-52-19-106 
Шоколадний фонтан із двома видами шоколаду (чорним та білим) зробить Ваше свято незабутнім! Об'єм фонтану - 2 кг (1кг чорного шоколаду та 1 кг білого), висота - 50 см. Вартість фонтану з двома кілограмами шоколаду, доставкою, установкою та обслуговуванням становить усього 880 грн Також, Ви маєте унікальну можливість перенести Ваших гостей в атмосферу тропічного острова. Це легко зробити, замовивши у нас фруктову пальму висотою 100 см. усього за 430 грн!   У ціну входять доставка, монтаж, обслуговування фонтану, нарізання (7 кг фруктів) та декорування фруктової пальми  у межах міста. Можлива доставка та обслуговування у межах області. Важливо: фрукти для композиції купує замовник. УВАГА! Перед замовленням шоколадного фонтану, переконайтесь, що адміністрація закладу, де відбуватимуться захід, надасть у користування нашому фонтаньєру з 18:00 до 22:00 принаймні одну газову або електричну камфорку. Наш шоколад імпортний та якісний, він не терпить розігрівань у мікрохвильовій печі! Замовлення за тел. 066-52-19-106 
Связь с нами:

награды "компанія "Два шоколади", шоколадні фонтани та фруктові композиції"

З нами 5 років