по договоренности

Дует ведучих «GOOD LUCK»

Львов

Фотографии

Подробнее о Дует ведучих «GOOD LUCK»

Всім привіт, ми дуже раді вас тут бачити, давайте ми трішки розкажемо про себе.
Дует ведучих “GOOD LUCK” – це професійне проведення свят та шоу-програм. Молоді, енергійні, харизматичні хлопці з чудовим (якісним) почуттям гумору проведуть всі івенти для вас та ваших коханих і здивують вас неймовірною атмосферою свята.
Ми проводимо свята любого типу – це можуть бути як приватні: весілля, дні народження, випускні, так і корпоративні вечірки чи просто відпочинок на природі, проведення презентацій і т.д.
Зробіть незабутнє свято разом із дуетом ведучих “GOOD LUCK”!
“Креатив, якість, атмосферність” - це наші принципи.  
https://vk.com/weddinggoodluck
телефон:+38 (096) 924 48 58 / Дмитро+38 (066) 828 86 89 / Влад
Всім привіт, ми дуже раді вас тут бачити, давайте ми трішки розкажемо про себе. Дует ведучих “GOOD LUCK” – це професійне проведення свят та шоу-програм. Молоді, енергійні, харизматичні хлопці з чудовим (якісним) почуттям гумору проведуть всі івенти для вас та ваших коханих і здивують вас неймовірною атмосферою свята. Ми проводимо свята любого типу – це можуть бути як приватні: весілля, дні народження, випускні, так і корпоративні вечірки чи просто відпочинок на природі, проведення презентацій і т.д. Зробіть незабутнє свято разом із дуетом ведучих “GOOD LUCK”! “Креатив, якість, атмосферність” - це наші принципи.   https://vk.com/weddinggoodluck телефон:+38 (096) 924 48 58 / Дмитро+38 (066) 828 86 89 / Влад
Цена
Связь с нами:

Дует ведучих «GOOD LUCK» Часто задаваемые вопросы

по домовленості

Ні

Ні

Так