от 400 $

Dream Vision

Ивано-Франковск

Подробнее о Dream Vision

Весілля - це дуже хвилююча і важлива подія у житті кожної молодої пари. І згадка про таку подію завжди повинна передавати приємні почуття того дня. Замовляючи відеозйомку у "Drem Vision" Ви отримаєте насичений та емоційний фільм про Ваш пам'ятний день - Ваше весілля.
Середня тривалість готового весільного фільму становить 1.10-1.30. Ви отримаєте динамічний, цікавий фільм, який можна переглядати по декілька разів із батьками та друзями, а не "мотати", шукаючи найцікавіші моменти :) .
У вартість входить зйомка з ранку і до завершення весілля, монтаж і виготовлення двох примірників дисків фільму з поліграфією та, по Вашому бажанні, один примірник чорновика (весь знятий матеріал без обробки).
Зйомка ведеться у форматі FullHD на DSLR техніку. Використовуєтся все необхідне обладнання.
Додатково Ви можете замовити зйомку "Love Story" (довесільного кліпу).
При виготовленні відеофільмів також враховуються і Ваші побажання.
P.S. Додаткову інформацію можна знайти на сайті.
Весілля - це дуже хвилююча і важлива подія у житті кожної молодої пари. І згадка про таку подію завжди повинна передавати приємні почуття того дня. Замовляючи відеозйомку у "Drem Vision" Ви отримаєте насичений та емоційний фільм про Ваш пам'ятний день - Ваше весілля. Середня тривалість готового весільного фільму становить 1.10-1.30. Ви отримаєте динамічний, цікавий фільм, який можна переглядати по декілька разів із батьками та друзями, а не "мотати", шукаючи найцікавіші моменти :) . У вартість входить зйомка з ранку і до завершення весілля, монтаж і виготовлення двох примірників дисків фільму з поліграфією та, по Вашому бажанні, один примірник чорновика (весь знятий матеріал без обробки). Зйомка ведеться у форматі FullHD на DSLR техніку. Використовуєтся все необхідне обладнання. Додатково Ви можете замовити зйомку "Love Story" (довесільного кліпу). При виготовленні відеофільмів також враховуються і Ваші побажання. P.S. Додаткову інформацію можна знайти на сайті.
услуги
Цена
Связь с нами:

Dream Vision Часто задаваемые вопросы

400$

Ні

Ні

Ні

награды "Dream Vision"

З нами 5 років

Видеооператор на свадьбу в вашем городе